Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπαδημητρίου: «Ο Αλόνσο έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό»

Παπαδημητρίου: «Ο Αλόνσο έχει όλα τα στοιχεία για να κάνει πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/6/2024 14:54
Συνέντευξη ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου παραχωρεί από τις 14:00 στο Νομισματικό Μουσείο ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο.

Πριν πάρει τον λόγο ο 49χρονος τεχνικός, σε δηλώσεις προέβη αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος τόνισε ότι ο νέος εκλεκτός του «πράσινου» πάγκου έχει όλα τα στοιχεία για να φέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, ενώ του ευχήθηκε καλή τύχη στα καθήκοντά του.

Αναλυτικά:

«Τακτικά θέλουμε ένα πιο άμεσο ποδόσφαιρο, καλύτερες μεταβάσεις και ένα καλύτερο τακτικό πλάνο. Θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη ένταση για να αντεπεξέλθουμε και έναν προπονητή που θα ξέρει τι σημαίνει πρωταθλητισμός και Παναθηναϊκός, που θα βγάλει το 100% από τους παίκτες και θα έχει καλή σχέση μαζί τους. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η ενότητα για να φέρουμε την ομάδα στη θέση του πρωταθλητή, που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Πιστεύουμε πως ο κ. Αλόνσο έχει όλα αυτά τα στοιχεία. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Στον Παναθηναϊκό πιστεύουμε ότι οι ομάδες εξελίσσονται. Δεν αγοράζονται και δεν είναι κάθε χρόνο ράβε-ξήλωνε. Ο Παναθηναϊκός παίζει ένα συγκεκριμένο ποδόσφαιρο, ξέρετε τα θετικά και αρνητικά του, αυτή η ομάδα έφερε καλά πράγματα, δύο Κύπελλα, μια πρόκριση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, αλλά δεν έφερε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να βελτιώσουμε το μοντέλο παιχνιδιού μας, που θα μας οδηγήσουν στο στόχο μας»
.


Σχόλιο:

Milan 11/6/2024 15:38

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.