Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δημάτος: «Ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε παραδώσει την ΑΕΚ με πολύ περισσότερα χρήματα σε κάποιο fund του εξωτερικού»

Δημάτος: «Ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε παραδώσει την ΑΕΚ με πολύ περισσότερα χρήματα σε κάποιο fund του εξωτερικού»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/6/2024 15:13
Στην αλλαγή «κεφαλαίου» στην ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ανδρέας Δημάτος.

Ο σύμβουλος Τύπου της UEFA και άλλοτε υπεύθυνος Επικοινωνίας της Ένωσης, μίλησε για τη νέα εποχή στον «Δικέφαλο» με τον εφοπλιστή Μάριο Ηλιόπουλο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε παραδώσει την ΑΕΚ με πολύ περισσότερα χρήματα σε κάποιο fund του εξωτερικού.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου:

«Κάποια στιγμή η μέρα αυτή θα έφτανε και δεδομένα θα ήταν δύσκολη, γιατί πρόκειται για το τέλος μιας ολόκληρης χρυσής εποχής!

Οι ομάδες είναι πλέον εταιρίες, οι μεταβιβάσεις των μετοχών είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά από την ΑΕΚ αποχωρεί ο σημαντικότερος παράγοντας στην 100χρονη ιστορία της, ένας άνθρωπος που εμφανίστηκε από το πουθενά το καλοκαίρι του 1992 και τελικά «σφράγισε» την ιστορία της.

Σε αντίθεση με το 1996 και την πρώτη του αποχώρηση, αυτή τη φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραδίδει την ΑΕΚ έχοντας επιτελέσει το χρέος του στο 100% και έχοντας εκπληρώσει στο ακέραιο όλες του τις δεσμεύσεις.

Πολύ απλά είχε φτάσει η ώρα!

Απόλυτα λογικό και το σοκ και η ανασφάλεια των φίλων της ΑΕΚ. αλλά για την επόμενη μέρα της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν, να δουν και να κάνουν υπομονή, πριν κρίνουν!

Τα «μου παν», «σου παν», «τα εγώ τον ξέρω», το «τι ομάδα είναι», τα «πόσα λεφτά έχει» και «πόσα πλοία έχει» στην παρούσα φάση δεν έχουν την παραμικρή αξία. Ούτε καν τα λόγια. Τα έργα και ο τρόπος διοίκησης θα μετρήσουν!Κρατήστε μόνο το ότι για να μπλέξει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας σε αυτή την ηλικία με το ελληνικό ποδόσφαιρο και μάλιστα διαδεχόμενος τον Μελισσανιδη πρέπει να είναι από ιδιαίτερο μέταλλο.

Κρατήστε το ότι ο Μελισσανίδης θα μπορούσε να είχε παραδώσει την ΑΕΚ με πολύ περισσότερα χρήματα σε κάποιο fund του εξωτερικού, αλλά προτίμησε αυτή τη λύση.

Το κλειδί θα είναι σίγουρα η σχέση και η συνύπαρξη του νέου ιδιοκτήτη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Όχι τώρα, αλλά σε βάθος χρόνου… Το ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο… σπορ, έχει εκθέσει κολοσσούς, όταν πίστεψαν ότι το έμαθαν και ο παλιός πρέπει να είναι κοντά! Για τον καινούργιο τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα από εκεί και πέρα!

Ο απολογισμός της θητείας του Δημήτρη Μελισσανίδη και της επιδραστικότητάς του στην ίδια την ύπαρξη, όχι απλά στην ιστορία της ΑΕΚ, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα είναι δύσκολο να γίνει τόσο γρήγορα!

Αφήστε τους τίτλους, αφήστε το γήπεδο, αφήστε τα Σπάτα!

Κρατήστε μόνο ότι τα περισσότερα πράγματα που έκανε, τα έκανε πρώτος αυτός και μετά πολλοί ακολούθησαν!

Και δημιουργός και πρωτοπόρος!

Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για τα χρόνια που συνεργαστήκαμε!

Σε ευχαριστώ για όλα!»
.


Σχόλιο:

IraklisPapafi 11/6/2024 00:11

Γλείψε λίγο ακόμη ασχημομούρη, μπορείς.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.