Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Όχι» Σαββίδη σε Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια – «Δεν πωλείται»

ΠΑΟΚ: «Όχι» Σαββίδη σε Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια – «Δεν πωλείται»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/6/2024 21:26
Ο Ιβάν Σαββίδης μετά από συνεννόηση με τον Γιάννη Κωνσταντέλια απέρριψε την τελευταία πρόταση της Σάλτσμπουργκ και ενημέρωσαν την αυστριακή ομάδα πως ο Έλληνας άσος δεν πωλείται!

Ανατροπή στην υπόθεση Γιάννη Κωνσταντέλια αφού παρότι όλα έδειχναν ότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός χαφ θα συνέχιζε την καριέρα του στο εξωτερικό, εν τέλει έγινε στροφή 180 μοιρών και η μεγάλη ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά από επικοινωνία που είχε με τον 21χρονο, αποφάσισε να απορρίψει την πλουσιοπάροχη πρόταση της Σάλτσμπουργκ ενημερώνοντας τον αυστριακό σύλλογο πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται.

Η Σάλτσμπουργκ είχε εκφράσει εδώ και 1.5 χρόνο το ενδιαφέρον της για τον «Ντέλια» ανεβάζοντας διαρκώς τις προσφορές της. Η τελευταία φέρεται ότι άγγιζε τα 17.5 εκατ. ευρώ προσφέροντας στον ΠΑΟΚ 17,5% ποσοστό μεταπώλησης. Ωστόσο μετά από κοινή επιθυμία Ιβάν Σαββίδη και ποδοσφαιριστή, η απάντηση ήταν αρνητική και ο Κωνσταντέλιας θα συνεχίσει να κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα.

Σχόλιο:

akis.freeb1 9/6/2024 00:41

Μπραβο ρε Ιβαναρε !!

Δεν ηταν μικρη η προσφορα της Σαλτσμπουργκ αλλα αφου το θελει και ο παικτης πρωτα απ ολα, το καλυτερο ειναι να μεινει στον ΠΑΟΚ αλλη μια χρονια. Να κανει μερικες ακομα καλες εμφανισεις με την ομαδα στην ευρωπη, ισως και στο τσαμπιονς λιγκ και να ανεβει η αξια του ακομη περισσοτερο. Και του χρονου να παει σε ενα πολυ καλυτερο πρωταθλημα απο το Αυστριακο και το Ελληνικο.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.