Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση ο Αλαφούζος

Ξανά στην ΕΠΟ για την αδειοδότηση ο Αλαφούζος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2014 20:47
Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε εκ νέου στα γραφεία της ΕΠΟ προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού.

Νέα επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την αδειοδότηση της ομάδας.

Με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα πλει-οφ να είναι εξασφαλισμένη, οι «πράσινοι» θέλουν να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι καθώς στις 31 Μαρτίου πρέπει να είναι ολοκληρωμένος ο φάκελος της ομάδας.

Αυτός θα πρέπει να είναι πλήρης, ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να συμμετάσχει στην Ευρώπη τη νέα σεζόν και γι’ αυτό ο πρόεδρος του τριφυλλιού πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη συνάντηση ώστε να ενημερωθεί για τυχόν ελλείψεις.

Μέτοχος της ΠΑΕ η Sortivo International

H κυπριακή off shore, Sortivo International Ltd, πήρε την άδεια της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να καταστεί μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ποσοστό του 33%.

Πρόκειται για την εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, γεγονός που σημαίνει πως δεν αλλάζει κάτι πρακτικά στον σύλλογο.

Να σημειωθεί πως η εταιρία είναι αυτή που είχε συνάψει το ομολογιακό δάνειο των 5 εκατ. ευρώ και το οποίο μετοχοποιήθηκε με απόφαση της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.