Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παπαδόπουλος: «Οι Έλληνες διεθνείς έχουν αφήσει πίσω τη στεναχώρια του αποκλεισμού»

Παπαδόπουλος: «Οι Έλληνες διεθνείς έχουν αφήσει πίσω τη στεναχώρια του αποκλεισμού»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/6/2024 02:30
Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία ξεκαθαρίζοντας πως θα ήταν λάθος να αλλάξει πολλά πράγματα, ενώ στάθηκε στη διάθεση που δείχνουν οι Έλληνες διεθνείς στις προπονήσεις έχοντας αφήσει πίσω τη στεναχώρια του αποκλεισμού από τα τελικά του Euro.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίσει την Γερμανία στο «Μπορούσια Παρκ» στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Στον πάγκο της «γαλανόλευκης» βρίσκεται ο Νίκος Παπαδόπουλος σε ρόλο υπηρεσιακού και ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια καλή εμφάνιση απέναντι στην οικοδέσποινα του Euro 2024.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι υπάρχει απογοήτευση που δεν είμαστε στο Euro αλλά σημασία για το παιχνίδι με τη Γερμανία, ένα από τα φαβορί για το Euro, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, να περάσουμε τη φιλοσοφία μας στα παιδιά, να μην είμαστε μόνο παθητικοί, να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές, όπως έχουν δείξει στις προπονήσεις, είναι συγκεντρωμένοι στην ομάδα, την αγαπούν, προσπαθούν πάρα πολύ, έχουν αφήσει πίσω τη στεναχώρια της μη παρουσίας στο Euro και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε έναν καλό αγώνα με καλή εικόνα της Εθνικής».

Για το τι θα πει στους παίκτες πριν από τη σέντρα κόντρα στη διοργανώτρια του Euro: «Αυτό που έχω διακρίνει, είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές πάλεψαν να μπουν στο Euro και είναι τιμή για εκείνους να φορούν το εθνόσημο. Το έχουν δείξει. Για εμένα παίζει σημαντικό ρόλο η τακτική και η στρατηγική που θα έχουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πάντα έχω στο μυαλό αυτό που διακρίνει τον Έλληνα. Το πάθος στο παιχνίδι. Αυτό θα τους μεταδώσω και την πίστη να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να το χαρούμε και να πάρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα».Για το αν σκέφτεται κάτι διαφορετικό: «Δεν θα δείτε κάτι διαφορετικό, δεν μπορώ να κάνω πολλές αλλαγές γιατί είμαι λίγο καιρό. Μπορώ να τους αλλάξω την ψυχολογία μετά την αποτυχία που υπήρχε για να ανταποκριθούν σε αυτό το όμορφο και πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το τι στοιχεία θέλει να δει από τους παίκτες: «Το πάθος είναι σημαντικός παράγοντας. Να ακολουθήσουν το πλάνο και τη στρατηγική και να μπουν να χαρούν το παιχνίδι, να παίξουν ποδόσφαιρο και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το τι πρόσωπα θα αλλάξει: «Θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να αλλάξω πολλά πράγματα απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Θα προσπαθήσω να βάλω κάποια στοιχεία εγώ με βάση τον αντίπαλο και παίκτες με συγκεκριμένα στοιχεία. Νομίζω δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές».

Για το αν έχει στο μυαλό να βάλει όλους τους παίκτες στα δύο φιλικά του Ιουνίου: «Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου έχω να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες επειδή έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε έξι αλλαγές στα παιχνίδια. Θα προσπαθήσω να δώσω χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και στα νέα που έχουν έρθει στην ομάδα. Μερικές φορές προγραμματίζεις αλλά το ματς να είναι πολύ διαφορετικό στο κοουτσάρισμα αλλά στο μυαλό μου έχω να δώσω σε όλους χρόνο συμμετοχής».

Για τον Τζόλη: «Διανύει μία περίοδο φόρμας. Διανύει μια εξαιρετική σεζόν και είναι στη σκέψη μου να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η εξέλιξη του ήταν πολύ καλή, είχε εξαιρετική σεζόν σε γκολ και ασίστ και για αυτό έχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες για τη νέα χρονιά».

Αν παιχνίδια σαν αυτό με την Γερμανία ταιριάζουν στην ομάδα: «Πολλές φορές το κίνητρο υπάρχει από μόνο του όταν παίζεις με μία καλή ομάδα. Το έχουν αυτό οι παίκτες μας. Με την εικόνα που έχουμε στις προπονήσεις και με τη διάθεση που δείχνουμε θα έχουμε μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που φαντάζεται κάποιος. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πολύ καλοί απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.