Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2014 01:53
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ με αποτέλεσμα η οχτάδα της φετινής διοργάνωσης να αποτελείται από τρεις ισπανικές ομάδες, δύο αγγλικές, δύο γερμανικές και μια γαλλική. Την Παρασκευή (21/3, 13:00) η κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.

Δεν θα υπάρχει τελικά ελληνική εκπροσώπηση στους προημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού στο «Όλντ Τράφορντ» και έγινε η δεύτερη αγγλική ομάδα μετά την Τσέλσι που εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά, καθώς Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα από Ισπανία, Ντόρτμουντ και Μπάγερν από Γερμανία και Παρί Σεν Ζερμέν από Γαλλία είναι οι υπόλοιπες 6 που θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση των προημιτελικών που θα γίνει την Παρασκευή (21/3) στις 13:00 ώρα Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ ισχυρών και ανίσχυρων, ενώ δεν υπάρχει ούτε «εμπόδιο» στο να τεθούν αντιμέτωπες ομάδες που προέρχονται από την ίδια χώρα ή τον ίδιο όμιλο.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν 1 και 2 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 8 και 9 του μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν 22 και 23 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς 29 και 30 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 24 Μαΐου στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας.

Οι «8» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ:

Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία), Μπάγερν, Ντόρτμουντ (Γερμανία), Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.