Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάτσιο: Εκρηκτικό το κλίμα στο «στρατόπεδο» της ομάδας – Υβριστικό πανό κατά του Τούντορ

Λάτσιο: Εκρηκτικό το κλίμα στο «στρατόπεδο» της ομάδας – Υβριστικό πανό κατά του Τούντορ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/6/2024 12:55
Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» της Λάτσιο το τελευταίο διάστημα, με την «καρέκλα» του προπονητή του συλλόγου από τη Ρώμη, Ιγκόρ Τούντορ, να «τρίζει» για τα καλά.

Ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, που ανέλαβε τη Λάτσιο τον περασμένο Μάρτιο ύστερα από την απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι, βρίσκεται σε κόντρα με τη διοίκηση των «λατσιάλι» με αφορμή τα μεταγραφικά, ενώ και η σχέση του με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι σε κρίση.

Ο ίδιος, είχε τετ α τετ το βράδυ της Τρίτης (4/6) με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο και Άντζελο Φαμπιάνι αντίστοιχα, ενώ οργανωμένοι οπαδοί σήκωσαν πανό έξω από το «Ολίμπικο» προβαίνοντας σε φραστική επίθεση στον Κροάτη. Το πανό ανέφερε τα εξής: «Ως προπονητής, πρέπει να αξιολογηθείς. Ως άντρας… Τούντορ είσαι που… γιος»!



Με τα δεδομένα αυτά, η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιη και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ μάλιστα αξίζει να σημειωθεί, ότι στον «ορίζοντα» υπάρχει ακόμη και το σενάριο επιστροφής του Μαουρίτσιο Σάρι, ένα ενδεχόμενο που αφορά άμεσα και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον έχει στην κορυφή της λίστας του και τον «πολιορκεί» εδώ και μέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.