Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Σεντ Ετιέν επέστρεψε στη Ligue 1 «ρίχνοντας» τη Μετς του Μπόλονι

Η Σεντ Ετιέν επέστρεψε στη Ligue 1 «ρίχνοντας» τη Μετς του Μπόλονι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/6/2024 22:47
Η Σεντ Ετιέν ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της Μετς στην παράταση κι έτσι πήρε το εισιτήριο για τη Ligue 1.

Οι Στεφανουά είχαν επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο «Ζοφρουά Γκισάρ», βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο σε ένα σημείο στη ρεβάνς αλλά έδειξαν χαρακτήρα και πήραν έτσι την άνοδο.

Από την άλλη η Μετς του Λάζλο Μπόλονι ολοκλήρωσε με το χειρότερο τρόπο μία χρονιά όπου αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες, δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ενώ ο πρώην προπονητής των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού δεν είχε και καλές σχέσεις με τους παίκτες του.

Το παιχνίδι μπορεί να μην ξεκίνησε με καλούς οιωνούς για τους «γκρενά» καθώς έμειναν με δέκα παίκτες στο 6' λόγω αποβολής του Ντιαλό, όμως κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα με τους Καμαρά (17') και Μικαουτάτζε (25').

Είχαν πλέον ένα σοβαρό προβάδισμα, το κλίμα ήταν υπέρ τους σε μία ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα όμως η Σεντ Ετιέν μείωσε με τον Πετρό στο 35' και πίεσε για την ισοφάριση. Δεν εκμεταλλεύηκε στην κανονική διάρκεια το αριθμητικό της πλεονέκτημα κι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι ήταν κουρασμένοι και στο 117' ο Βαντζί πέτυχε το 2-2 και έστειλε τη Σεντ Ετιέν και πάλι στη Ligue 1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.