Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζανγκ - Τσιτσιπάς 0-3: Απολαυστικός Στέφανος προκρίθηκε με άνεση στον τέταρτο γύρο Ρολάν Γκαρός

Ζανγκ - Τσιτσιπάς 0-3: Απολαυστικός Στέφανος προκρίθηκε με άνεση στον τέταρτο γύρο Ρολάν Γκαρός

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
31/5/2024 21:01
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στον Κινέζο Ζινγκ Ζανγκ και τον νίκησε πανεύκολα με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-1) σε κάτι παραπάνω από ενενήντα λεπτά αγώνα, παίρνοντας την πανηγυρική πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν σαφώς πιο φρέσκος από τον αντίπαλό του ο οποίος είχε τελειώσει τον αγώνα του για τον τρίτο γύρο την Πέμπτη (30/5) και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο, μετατρέποντας σε «περίπατο» την αναμέτρηση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική διότι από την αρχή μέχρι και το τέλος αλλά και σε ολόκληρα τα τρία σετ που παίχτηκαν, ο Στέφανος έμοιαζε τουλάχιστον μία κλάση πάνω από τον Ζανγκ ο οποίος δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 25χρονος τενίστας αποθεώθηκε από το κοινό που βρισκόταν στις εξέδρες του «Σουζάν Λενγκλέν» για να παρακολουθήσει τις προσπάθειές του.

Πλέον ο Τσιτσιπάς στρέφει το ενδιαφέρον του στο επόμενο «εμπόδιο» που θα κληθεί να ξεπεράσει στον τέταρτο γύρο.

Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Ματέο Αρνάλντι, καθώς ο τελευταίος έκανε τη μεγάλη έκπληξη κι απέκλεισε σε straight sets τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο Αρνάλντι είναι νούμερο 36 στην παγκόσμια κατάταξη κι εφόσον ο Στέφανος παρουσιαστεί σοβαρός, θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να τον αποκλείσει και να τσεκάρει το εισιτήριό του για τα προημιτελικά, εκεί όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πρέπει να συγκρουστεί με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Παρ' όλα αυτά ο Τσιτσιπάς έχει κατορθώσει έως τώρα να είναι πολύ σταθερός στην απόδοσή του κι έχει αφήσει υποσχέσεις για τη συνέχεια στο Παρίσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.