Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο μεγάλος τελικός του Champions League Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης παίζεται στην Betsson με Σούπερ Ενίσχυση στις Αποδόσεις

Ο μεγάλος τελικός του Champions League Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης παίζεται στην Betsson με Σούπερ Ενίσχυση στις Αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/6/2024 00:06
Ο μεγάλος τελικός του Champions League Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης παίζεται στην Betsson με Σούπερ Ενίσχυση στις Αποδόσεις (1/6)

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα στεφθεί στο «Wembley» καθώς Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης θα πρωταγωνιστήσουν στον τελικό του Champions League. Η Ντόρτμουντ έχει κατακτήσει το τρόπαιο σε μια από τις δύο προηγούμενες φορές που βρέθηκε στον τελικό, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πολυνίκης του θεσμού με 14 επιτυχίες σε 17 προσπάθειες. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν σούπερ επιλογές για στοίχημα στο μεγάλο παιχνίδι σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.Η νίκη της Ντόρτμουντ προσφέρεται στο 5,12** με αυτήν της Ρεάλ Μαδρίτης να τοποθετείται στο 1,65**. Ο σπουδαίος τελικός έχει διαθέσιμη και την επιλογή του Bet Builder, που ανοίγει «παράθυρο» σε διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

Η ΜEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ* ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ BETSSON!

Για το Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης τα προγνωστικά λογαριάζουν την ισπανική ομάδα ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει το τρόπαιο, ενώ η Ντόρτμουντ είναι το μεγάλο αουτσάιντερ. Εξάλλου, οι Γερμανοί διέψευσαν τις προβλέψεις κι έφτασαν στον τελικό. Από την άλλη, για τη Ρεάλ Μαδρίτης το να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και να διεκδικεί τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ευρώπης είναι κάτι συνηθισμένο.
Στην παράδοση ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης καταγράφονται 3 νίκες της Ντόρτμουντ, 5 ματς έληξαν ισόπαλα και 6 νίκες έχει η Ρεάλ Μαδρίτης με 24-19 υπέρ της «βασίλισσας» στα γκολ.

Η Ντόρτμουντ κατέκτησε το Champions League το 1997 κι έπειτα έπαιξε και πάλι στον τελικό το 2013, όπου ηττήθηκε στο «Wembley» από την Μπάγερν Μονάχου. Τώρα, θέλει να φύγει από το Λονδίνο χαρούμενη κι όχι απογοητευμένη όπως την προηγούμενη φορά. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει πετύχει είναι εντυπωσιακό. Έχοντας χάσει τις δύο τελευταίες σεζόν τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ και με τον προπονητή Έντιν Τέρζιτς να αποχωρεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το γεγονός πως βρήκε το κουράγιο και το θάρρος να ξεπεράσει τον εαυτό της και να «δεθεί» ώστε να φτάσει ως τον τελικό αποτελεί ένα σπουδαίο κατόρθωμα. Ως το αουτσάιντερ δεν έχει τίποτα να χάσει κι αυτό ενδεχομένως να την κάνει πιο επικίνδυνη.

Με Σούπερ Ενίσχυση 5,40** (από 4,50) προσφέρεται στην Betsson το να αναδειχθεί καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Toni Kross. Το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Jude Bellingham πληρώνει 2,60** (από 2,16).

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, ήταν μια από τις ισχυρές διεκδικήτριες του τίτλου. Άλλωστε, είναι η βασίλισσα της Ευρώπης και κανείς δεν μπορεί να την παραβλέψει. Η εμπειρία της και η αίσθηση του καθήκοντος που έχει με τον τρόπο διαχείρισης του Κάρλο Αντσελότι συνδυάζονται εξαιρετικά με το πλούσιο ταλέντο της. Βέβαια, στη διάρκεια της πορείας της είχε μεγάλη δόση τύχης καθώς σε όλες τις νοκ άουτ σειρές της ήταν χειρότερη από τις αντιπάλους της και κομβικές διαιτητικές αποφάσεις έγειραν τη ζυγαριά προς το μέρος της. Πρωταθλήτρια στην La Liga με μεγάλη άνεση πάει για ένα ακόμη ιστορικό νταμπλ και για να μεγεθύνει τον θρύλο της.

Στις αποδόσεις για τον νικητή του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει την κούπα με απόδοση 1,30**, ενώ η Ντόρτμουντ προσφέρεται στο 3,50** να κάνει ακόμη μια έκπληξη και να σηκώσει εκείνη το τρόπαιο.

Στο Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές. Αμφότερες έφτασαν στον τελικό ακολουθώντας παρόμοια τακτική. Ως επί το πλείστον πόνταραν στις αντεπιθέσεις κι έδωσαν χώρο και μπάλα στις αντιπάλους τους. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η προσέγγισή τους στον τελικό, με δεδομένο πως αμφότερες δυσκολεύονται απέναντι σε σετ άμυνες.

Γι’ αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις εκείνοι που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ένας εναντίον ενός είναι πολύτιμοι. Η Ντόρτμουντ βασίζεται στον Τζέιντον Σάντσο και η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει πολλά από τον Βινίσιους Ζούνιορ, ο οποίος σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου θα γίνει μαζί με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ το μεγάλο φαβορί για να πάρει και την Χρυσή Μπάλα. Οι αποδόσεις στο Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσιάζουν καθώς προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει κι ένας σημαντικός παράγοντας στο αγωνιστικό σκέλος που έχει να κάνει με το συναίσθημα κιόλας και με την αίσθηση πως μια χρυσή εποχή φτάνει στο τέλος της. Αυτό θα είναι το τελευταίο ματς του μέσου Τόνι Κρόοζ με την φανέλα της. Ο Γερμανός άσος ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά τη συμμετοχή του με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Euro 2024. Στη Ρεάλ Μαδρίτης όλη η ομάδα θέλει να του χαρίσει ένα τέλειο αντίο.

Στο αγωνιστικό σκέλος, τώρα οι ενδεκάδες που θα παρατάξουν οι δύο ομάδες δεν προβλέπεται να έχουν μεγάλες διαφορές σε σύγκριση με αυτές που παρουσίασαν στο προηγούμενο διάστημα, η Ντόρτμουντ έχει ορισμένα προβλήματα, αλλά ως επί το πλείστον γνωστά εδώ με τον μπακ Μπενσεμπαϊνί να μην είναι στο απόλυτο. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει στο μάξιμουμ τον αμυντικό Άλαμπα και τον χαφ Τσουαμενί.

Με Σούπερ Ενίσχυση προσφέρεται στην Betsson το Over 3,5 με 3,40** (από 2,85) και το Over 10,5 κόρνερ πληρώνει 2,45** (από 2,24). Ενισχυμένες Αποδόσεις προσφέρονται επίσης σε στοιχήματα για κάθε γούστο. Να μη δεχθεί γκολ η Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 3,35** (από 3,05), να σκοράρει πρώτη η Ντόρτμουντ 3,20** (από 2,89). . Να έχουν από 2+ σουτ στην εστία ο Rodrygo στο 2,80** (από 2,55) και ο . Füllkrug από 4,95** (4,50). . Η νίκη της Ντόρτμουντ με τον Füllkrug να σκοράρει και Over 2,5 στο ματς πληρώνεται στην Betsson 13,75** (από 12,50). Τέλος, να έχει το ματς .τουλάχιστον μια επιτόπου αξιολόγηση από τον διαιτητή στο VAR προσφέρεται στο 2,95** (από 2,70).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ