Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για επέκταση του δανεισμού του Κάρμο»

«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για επέκταση του δανεισμού του Κάρμο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/5/2024 20:39
Την πρόθεση του Ολυμπιακού να επεκτείνει τον δανεισμό του Νταβίντ Κάρμο από την Πόρτο, αποκαλύπτει πορτογαλικό μέσο ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «maisfutebol» αναφέρει ότι ο αναμορφωτής της «ερυθρόλευκης» άμυνας και από χθες (29/5), Κυπελλούχος Ευρώπης με τους Πειραιώτες, έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η οποία δε δείχνει διατεθειμένη να τον χάσει μέσα από τα «χέρια» της.

Έτσι, προσανατολίζεται στο να προσφέρει στην Πόρτο ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου ο Κάρμο να παραμείνει δανεικός στο λιμάνι και τη νέα σεζόν, ενώ θα μπει και ρήτρα στα 12 εκατομμύρια, αρκετά μικρότερη από εκείνη που όριζε η αρχική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και προέβλεπε οψιόν αγοράς η οποία ανερχόταν στα 17,5 εκατομμύρια.

Σε συνέντευξή του πάντως, ο 24χρονος στόπερ ήταν αινιγματικός σε ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με το σενάριο επιστροφής του στην Πόρτο δηλώνοντας τα εξής: «Θα δω τι επιφυλάσσει το μέλλον μου. Επιστροφή στην Πόρτο; Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτή τη στιγμή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.