Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Εποχή Κομπανί στην Μπάγερν

Επίσημο: Εποχή Κομπανί στην Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2024 19:39
Ο Βίνσεντ Κομπανί είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, με τον Βέλγο τεχνικό να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Εποχή Κομπανί στην Μπάγερν Μονάχου, με τον μέχρι πρότινος προπονητή της Μπέρνλι να αποτελεί και επίσημα τον διάδοχο του Τόμας Τούχελ στους Βαυαρούς.

Ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027 και ανακοινώθηκε επίσημα από την γερμανική ομάδα.

μπορεί να μην κατάφερε διατηρήσει τη Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ μετά την περσινή άνοδο, όμως αυτό δεν αποθάρρυνε τη Μπάγερν.

Ο Κομπανί οδήγησε πέρσι την Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά δεν κατάφερε να τη διατηρήσει στα μεγάλα σαλόνια, με την ομάδα να τερματίζει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά η επιθετική φιλοσοφία του Βέλγου προπονητή φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό παράγοντα των διοικούντων οι οποίοι πήραν το ρίσκο και προφέραν συμβόλαιο στον 38χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κομπανί έχει περάσει από τα γερμανικά γήπεδα ως παίκτης τη διετία 2006-08 με τη φανέλα του Αμβούργου. Ο ίδιος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Άντερλεχτ, οδηγώντας την σε έναν τελικό Κυπέλλου Βελγίου τη σεζόν 2021-22.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.