Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλτμάιερ – Τσιτσιπάς 1-3: «Ζορίστηκε» λίγο αλλά προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος

Αλτμάιερ – Τσιτσιπάς 1-3: «Ζορίστηκε» λίγο αλλά προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/5/2024 15:00
Την πρόκρισή του στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 σετ (6-3, 6-2, 6-7, 6-4) του Ντάνιελ Αλτμάιερ στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Γαλλικού Όπεν.

Ο Έλληνας τενίστας μπήκε δυναμικά στο πρώτο σετ «σπάζοντας» το δεύτερο σερβίς του Γερμανού, παίρνοντας έτσι ισχυρό προβάδισμα και κάνοντας εν τέλει το 1-0 με σκορ 6-3, αφού ο αντίπαλός του και Νο.83 στο ranking δεν είχε απάντηση στο σερβίς του.

Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα ήταν ακόμη πιο εύκολα για τον Στέφανο, ο οποίος έκανε δύο απανωτά «break» στα πρώτα δύο games που σέρβιρε ο Γερμανός, με αποτέλεσμα να φτάσει σε μια πολύ άνετη επικράτηση με 6-2.

Ωστόσο, στο τρίτο σετ, ο Αλτμάιερ έβγαλε αντίδραση δυσκολεύοντας το σερβίς του Τσιτσιπά, ο οποίος βέβαια δεν υπέστη «break», με τους δυο τενίστες να καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στο tie break. Εκεί, ο αντίπαλος του Στέφανου ήταν πιο συγκεντρωμένος και εν τέλει έκανε το 7-6 μειώνοντας σε 1-2.

Φτάνοντας τελικά στο τέταρτο και τελευταίο σετ, ο Αλτμάιερ έχοντας αυτοπεποίθηση μπήκε δυναμικά κατορθώνοντας μάλιστα να «σπάσει» το τέταρτο σερβίς του Τσιτσιπά και να προηγηθεί με 4-3, όμως ο Έλληνας τενίστας δεν πτοήθηκε και κάνοντας «break» στα δύο επόμενα σερβίς του Γερμανού, έκανε το 6-4 και πανηγύρισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.

Στον τρίτο γύρο, ο Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος είτε με τον Ιταλό Σονέγκο είτε με τον Κινέζο Τζανγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.