Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς Μπράμπετς η αποστολή της Τσεχίας για το Euro

Χωρίς Μπράμπετς η αποστολή της Τσεχίας για το Euro

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2024 23:24
Χωρίς τον Γιάκουμπ Μπράμπετς θα ταξιδέψει στην Γερμανία για το Euro 2024 η Εθνική Τσεχίας, καθώς ο διεθνής στόπερ του Άρη δε βρίσκεται στις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού Ιβάν Χάσεκ.

Έγινε γνωστή η αποστολή της Εθνικής Τσεχίας για την τελική φάση του Euro 2024 που θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι στην Γερμανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ιβάν Χάσεκ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, με τον αμυντικό του Άρη να βρίσκεται στη λίστα των εφεδρικών, πράγμα που σημαίνει πως θα πάει στα γήπεδα της Γερμανίας μόνο σε περίπτωση τραυματισμού κάποιου ομοθεσίτη.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Νοέμβριο ο 31χρονος είχε υποπέσει σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα μαζί με τους Κούχτα και Κούφαλ, με τους δύο τελευταίους όμως να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

«Ήταν δύσκολο για εμάς να μην πάρουμε τον Μπράμπετς, αλλά δεν κοιτάξαμε το πειθαρχικό παράπτωμα. Φυσικά μιλήσαμε μαζί του. Έπαιξε με τον Άρη στον τελικό του εγχώριου Κυπέλλου, έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον σύλλογο. Τελικά, έτσι αποφασίσαμε. Έχει συμβόλαιο στη Θεσσαλονίκη, εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να απευθυνθούμε σε αυτόν αν χρειαστούμε έναν αντικαταστάτη», δήλωσε σε σχετική ερώτηση ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Από τους 26 παίκτες της αποστολής οι 15 αγωνίζονται στο εγχώριο πρωτάθλημα. Σχολιάστηκε από τους Τσέχους δημοσιογράφους η μη κλήση του πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ αλλά και του 29χρονου φορ Βάτσλαβ Τζουρέκα, ο οποίος σημείωσε 22 γκολ σε 44 παιχνίδια φέτος με την Σλάβια Πράγας. Από την άλλη, ο Χάσεκ παραδέχτηκε πως ο στόπερ της Σπάρτα Πράγας, Φίλιπ Πανάκ άξιζε θέση στην 26αδα.

Πρωτοεμφανιζόμενος στην Εθνική είναι ο 23χρονος μέσος Λούκας Σερβ της Βικτόρια Πλζεν ενώ μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ είναι ο Νταβίντ Γιούρασεκ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ματέι Κόβαρ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γίντριχ Στάνεκ (Σλάβια Πράγας), Βίτεσλαβ Γιάρος (Στουρμ Γκρατς).

Αμυντικοί: Τόμας Χόλς (Σλάβια Πράγας), Νταβίντ Ζίμα (Σλάβια Πράγας), Λάντισλαβ Κρέιτσι (Σπάρτα Πράγας), Μάρτιν Βίτικ (Σπάρτα Πράγας), Ρόμπιν Χράνατς (Βικτόρια Πλζεν), Τόμας Βλτσεκ (Σλάβια Πράγας), Βλάντιμιρ Κούφαλ (Γουέστ Χαμ), Νταβίντ Ντουρέρα (Σλάβια Πράγας), Νταβίντ Γιούρασεκ (Χοφενχάιμ).

Μέσοι: Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Άντονιν Μπαράκ (Φιορεντίνα), Μίχαλ Σάντιλεκ (Τβέντε), Λούκας Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Πάβελ Σουλτς (Βικτόρια Πλζεν), Ματέι Γιούρασεκ (Σλάβια Πράγας), Βάτσλαβ Τσέρνι (Βόλφσμπουργκ), Λούκας Σερβ (Βικτόρια Πλζεν), Όντρεϊ Λίνγκρ (Φέγενορντ).

Επιθετικοί: Πάτρικ Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Τόμας Τσόρι (Βικτόρια Πλζεν), Άνταμ Χλότζεκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μόιμιρ Τσίτιλ (Σλάβια Πράγας), Γιαν Κούτσκα (Σπάρτα Πράγας).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.