Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπότο: Πυροβόλησαν με επτά σφαίρες το αμάξι του πρώην αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ!

Μπότο: Πυροβόλησαν με επτά σφαίρες το αμάξι του πρώην αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/5/2024 16:10
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω από το σπίτι όπου διαμένει στην Κροατία ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και νυν της Οσίγιεκ, Ζοσέ Μπότο, το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε με επτά σφαίρες.

Σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Κροατία καθώς άγνωστοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητο του πρώην αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ και νυν της Οσίγιεκ, Ζοσέ Μπότο.

Όλα συνέβησαν ενώ ο Πορτογάλος παράγοντας βρισκόταν στην πατρίδα του για διακοπές. Το αυτοκίνητο του, μάρκας VW Arteon, που ήταν παρκαρισμένο σε πάρκινγκ δίπλα στο σπίτι του βρέθηκε με επτά σφαίρες στο παρμπρίζ και στη θέση του οδηγού.

Ο Μπότο πληροφορήθηκε για το περιστατικό από τον συνεργάτη του στην Όσιγιεκ, Αλφρέντο Αλμέιδα ο οποίος και τον μετέφερε πρόσφατα στο Ζάγκρεμπ για να πάρει το αεροπλάνο για την Πορτογαλία κι εν συνεχεία πάρκαρε το εν λόγω αυτοκίνητο στο πάρκινγκ.

Επίσημη θέση πάνω στο ζήτημα πήρε και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας η οποία καταδίκασε το περιστατικό και τόνισε ότι θα συμπαρασταθεί στην Όσιγιεκ, στον Μπότο και τον συνεργάτη του Πορτογάλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.