Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ένωση Γάλλων διαιτητών στηρίζει τη Φραπάρ

Η Ένωση Γάλλων διαιτητών στηρίζει τη Φραπάρ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/5/2024 19:54
Η Ένωση των Γάλλων διαιτητών εξέφρασε σήμερα (27/4) τη στήριξή της στη Στεφανί Φραπάρ, η οποία δέχθηκε απειλές μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο, όπου οι αποφάσεις της προκάλεσαν την οργή παικτών και διοικούντων του Άρη.

Η πρώτη γυναίκα που διαιτήτευσε τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, η Στεφανί Φραπάρ απέβαλε τρεις παίκτες κατά τη διάρκεια αυτού του αγώνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών και κέρδισε ο Παναθηναϊκός τον Άρη (1-0), χάρη σε ένα γκολ του Βαγιαννίδη στο τέλος των καθυστερήσεων (90’+7).

Με τους ανθρώπου του Άρη να εξοργίζονται για τις αποφάσεις της, προχωρώντας και σε καταγγελία στην UEFA, αλλά τον πρόεδρο της ομάδας θεόδωρο Καρυπίδη να ξεφεύγει στο φινάλε και κινείται απειλητικά εναντίον της Γαλλίδας ρέφερι, που αποχώρησε με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο.

«Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν για άλλη μια φορά την πιο πλήρη ασέβεια και την πιο παράλογη αμέλεια όσον αφορά το λειτούργημα του διαιτητή και η μεροληψία των παραγόντων σε αυτό το ματς, υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. Αν η συμπεριφορά της ηττημένης ομάδας στο τέλος του αγώνα είναι ανάξια των αξιών του ποδοσφαίρου, οι λάτρεις του αθλητισμού μπορούν να καθησυχαστούν: όλα πήγαν καλά μετά για την ομάδα διαιτησίας» σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Ένωση και προσθέτει:

«Οι Γάλλοι διαιτητές ορίστηκαν μετά από αίτημα της ελληνικής ομοσπονδίας για απόλυτη ουδετερότητα, για έναν αγώνα που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Ελήφθησαν 4 σημαντικές αποφάσεις και ελήφθησαν καλά (όλες ελέγχονται και επικυρώθηκαν από το VAR): 3 αποβολές και το γκολ στο τέλος του πρόσθετου χρόνου. Δεν μπορούμε να την κατηγορήσουμε ότι έκανε τη δουλειά του σε ένα θυελλώδες πλαίσιο, με αμεροληψία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.