Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σλούκας: «Δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Σλούκας: «Δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/5/2024 00:38
Πανευτυχής ήταν ο Κώστας Σλούκας μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο τελικό του Final 4 του Βερολίνου κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» που αναδείχθηκε και MVP του Final 4 πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση απέναντι στη «Βασίλισσα» την οποία «σκότωσε» με 24 πόντους, δήλωσε υπερήφανος για την ομάδα του μετά το τέλος του αγώνα, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι πανάξιος πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας μετά τη λήξη του τελικού:

«Ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή 7 αστέρια. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για όλη την ομάδα, για όλο τον οργανισμό. Καταθέσαμε ψυχή, δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Κερδίσαμε στον ημιτελικό με 16 πόντους και σήμερα κερδίσαμε στον τελικό με 15 πόντους. Είμαστε πανάξια πρωταθλητές Ευρώπης.

Έχω πάντα αυτοπεποίθηση, ένιωθα καλά, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Σήμερα έδειξα ποιος είμαι και αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι υπερήφανοι γιατί γιορτάζουμε το 7ο. Είμαι πολύ περήφανος για όλη την ομάδα. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα. Η Ρεάλ είναι σπουδαία ομάδα, αλλά σήμερα αποδείξαμε ότι αξίζαμε να είμαστε πρωταθλητές. 10.000 άνθρωποι είναι εδώ για να μας υποστηρίξουν, δώσαμε τα πάντα και τελικά το πήραμε. Πάντα τα δίνω όλα στο παρκέ. Είμαι πολύ χαρούμενος»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.