Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι κάναμε, είναι απλά απερίγραπτο»

Λουτσέσκου: «Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι κάναμε, είναι απλά απερίγραπτο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/5/2024 20:57
Στο δεύτερο πρωτάθλημα που κατέκτησε έχοντας υπό την καθοδήγησή του τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε μέσο της πατρίδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξήγησε ότι ακόμα του είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσει το πώς η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση της φετινής Stoiximan Super League μιας και οι δυσκολίες ήταν πολλές, ενώ τόνισε ότι ο παράγοντας της ψυχικής δύναμης ήταν αυτός που έκανε στο τέλος τη διαφορά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Η χαρά και η περηφάνια παραμένουν στο υψηλότερο επίπεδο. Το πάρτι συνεχίζεται μέσα μας. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμη δεν έχω καταλάβει τι κάναμε. Μόλις τελείωσε η σεζόν και ακόμη δεν έχουμε καταλάβει το μέγεθος της επιτυχίας. Η νίκη με τον Άρη αντικατοπτρίζει την εικόνα όλης της σεζόν. Πρώτο γκολ, χαρά, ελπίδα, μετά η απογοήτευση της ισοπαλίας, ξανά αγώνας, το νικητήριο γκολ, μείναμε με 10 παίκτες στα τελευταία 17 λεπτά…

Όχι μόνο για μένα, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, η ζωή μας έχει αλλάξει. Πολλά από τα παιδιά μου κέρδισαν για πρώτη φορά το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες χωρίς εμπειρία, αλλά με ιδιαίτερη ψυχική δύναμη. Και ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια που προέκυψαν. Αυτή η ψυχική δύναμη έκανε τη διαφορά. Η νοοτροπία δεν έχει αλλάξει και δεν θα αλλάξει, ξέρετε καλά, είδατε πότε κατακτήθηκε το πρωτάθλημα το 2019.

Ήταν αδύνατο να πιστέψουμε ότι θα κατακτούσαμε τον τίτλο στην αρχή του πρωταθλήματος. Ήταν δύσκολο. Είπα και στους παίκτες μου ότι μάλλον δεν συνειδητοποιούν τι έχουν κάνει και τι έχουν δώσει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά η ζωή τους έχει αλλάξει πλέον. Ξυπνούν κάθε πρωί τώρα και είναι πρωταθλητές. Είναι απλά απερίγραπτο. Επειδή είχα τόσες δυσκολίες και αντιμετώπισα τόσο δυνατούς αντιπάλους, με κάνει να θεωρώ ότι είναι ο πιο όμορφος τίτλος από αυτούς που κατακτήθηκαν»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.