Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άμραμπατ: «Είναι η σωστή στιγμή να γυρίσω στην Ολλανδία»

Άμραμπατ: «Είναι η σωστή στιγμή να γυρίσω στην Ολλανδία»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/5/2024 17:33
Ο Νόρντιν Άμραμπατ με δηλώσεις του στην Ολλανδία τόνισε πως αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να επιστρέψει στη χώρα ενώ έχει δεχτεί πρόταση από την ΑΕΚ.

Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο ESPN κι επισήμανε πως η ΑΕΚ του έχει κάνει πρόταση για άλλον ένα χρόνο συνεργασίας αλλά ο ίδιος θα πάρει την απόφαση του την επόμενη εβδομάδα.

Ο Άμραμπατ σχολίασε πως ήδη έχει μιλήσει με μία ομάδα από την Ολλανδία ενώ μία ακόμα θέλει να έρθει σε επαφή μαζί του.

Αναλυτικά:

«Είναι η σωστή στιγμή να γυρίσω. Το αφήνω να συμβαίνει σε μένα, έχω διάφορες επιλογές. Μπορώ να ανανεώσω με την ΑΕΚ που με θέλει να μείνω τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Αλλά έχω επίσης κάποιες επιλογές στην Ολλανδία.

Έχω ήδη μιλήσει με έναν σύλλογο και μια ακόμα ομάδα θέλει να μιλήσει μαζί μου. Επίσης υπάρχει κάτι στη Serie A, αλλά ακόμα δεν είναι κάτι συγκεκριμένο, και υπάρχει ακόμη κάτι στη Μέση Ανατολή. Θα δω πως θα είναι και με την οικογένειά μου. Είμαι στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια, συνεπώς η οικογένεια και οι φίλοι σου λείπουν. Αλλά θα πρέπει να κάνω μια λίστα με τα θετικά και τα αρνητικά και μετά να αποφασίσω»

«Κλείνω περισσότερο στο να γυρίσω στην Ολλανδία. Έφυγα από εδώ το 2011. Είναι περίπου 13,5 χρόνια. Είναι η σωστή στιγμή να επιστρέψω. Νιώθω ακόμα καλά και είμαι πεινασμένος. Τουλάχιστον αυτό θεωρώ. Αν έρθεις στην Ολλανδία θα πρέπει να το δείξεις. Θα πάρω την απόφασή μου μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Θέλω να το έχω ξεκάθαρο μέσα σε δύο εβδομάδες γιατί δεν θέλω να περιμένω πολύ. Θέλω να κάνω προετοιμασία από την αρχή και να ξεκινήσω έτσι τη σεζόν. Στην Ολλανδία θα μπορούσα να παίξω οπουδήποτε, είναι ανοικτό»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.