Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βρούτσης: «Δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες ή συλληφθέντες από τα επεισόδια στο Βερολίνο»

Βρούτσης: «Δεν υπάρχουν Έλληνες τραυματίες ή συλληφθέντες από τα επεισόδια στο Βερολίνο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/5/2024 17:40
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, έκανε δήλωσε αναφορικά με επεισόδια οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, όπου βρίσκονται για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (25/5) σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο «αιωνίων» σε σταθμό μετρό της γερμανικής πρωτεύουσας αλλά έξω από ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει φίλοι των «πράσινων», με την πληθώρα πάντως των οπαδών που έκαναν την επίθεση να είναι Σέρβοι και την αστυνομία να προχωρά σε 89 συλλήψεις, ενώ υπήρχαν και τραυματίες.



Ο Γιάννης Βρούτσης, που βρίσκεται επίσης στο Βερολίνο, σχολιάζοντας το περιστατικό και ενημερώνοντας σχετικά τόνισε πως: «Από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειρας μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες.

Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.