Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε την παραμονή του Ρότζερς ο Τζέραρντ

Ζήτησε την παραμονή του Ρότζερς ο Τζέραρντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2014 02:21
Την παραμονή του Μπρένταν Ρότζερς στην τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ επιθυμεί ο Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Β. Ιρλανδό τεχνικό των «κόκκινων».

Το εγκώμιο του Μπρένταν Ρότζερς έπλεξε ο Στίβεν Τζέραρντ μια ημέρα μετά τον θρίαμβο της Λίβερπουλ στο «Όλντ Τράφορντ» που έφερε την ομάδα στο -4 από την κορυφή (και με παιχνίδι λιγότερο).

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ μίλησε μεταξύ άλλων για τον νέο αέρα που έχει φέρει στην ομάδα ο Β. Ιρλανδός ενώ έστειλε μήνυμα στους διοικούντες των «κόκκινων» να του προσφέρουν το συντομότερο νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέραρντ για τον Ρότζερς:

«Είναι ένας νέος προπονητής που έχει κερδίσει επάξια την δουλειά στην Λίβερπουλ και εβδομάδα με την εβδομάδα βελτιώνεται, φέρνοντας νέο αέρα στην ομάδα. Βλέπω την δουλειά που γίνεται καθημερινά και εκπλήσσομαι από την ωριμότητά του στις προπονήσεις.

Μαθαίνω πράγματα από αυτόν καθημερινά. Όταν είσαι έμπειρος παίκτης, μπορείς να κρίνεις καλύτερα έναν προπονητή. Ο τρόπος που σε προπονεί είναι ένας από τους καλύτερους που ξέρω. Σε κάνει να βγαίνεις στο χορτάρι και να νομίζεις ότι αξίζεις πολλά εκατομμύρια δολάρια, γεμάτος εμπιστοσύνη και πίστη.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι μαζί του και ελπίζω να υπάρξει κινητικότητα στην Βοστώνη
(σ.σ. έδρα του ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζον Χένρι) ακόμη και τώρα που μιλάμε, γιατί πρέπει να τον κρατήσουν το συντομότερο δυνατό. Ο σύλλογος πρέπει να κινηθεί γρήγορα και να διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες. Για μένα, αξίζει ένα πολυετές συμβόλαιο και τον θεωρώ τέλειο για τον σύλλογο» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τζέραρντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.