Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου: Όλα δείχνουν ότι «κλείνει» τον Κομπανί

Μπάγερν Μονάχου: Όλα δείχνουν ότι «κλείνει» τον Κομπανί

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/5/2024 15:54
Ο Βενσάν Κομπανί θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, καθώς φαίνεται ότι οι Βαυαροί ήρθαν σε συμφωνία με την Μπέρνλι.

Ο παλαίμαχος Βέλγος ποδοσφαιριστής την τελευταία τετραετία εργάζεται ως κόουτς, χωρίς να έχει πετύχει κάτι σπουδαίο στην καριέρα του.

Μετά από δύο σεζόν στο Βέλγιο και στην Άντερλεχτ χωρίς να κατακτήσει ούτε έναν τίτλο, εξαργύρωσε το καλό όνομα που είχε ως παίκτης και μετακόμισε στην αγγλική Μπέρνλι.

Στην πρώτη του χρονιά στο «τιμόνι» της κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην Τσάμπιονσιπ και να επιστρέψει στα «μεγάλα σαλόνια» του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Παρ' όλα αυτά δεν έδωσε συνέχεια και υποβιβάστηκε απευθείας. Η Μπάγερν ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του ως λύση ανάγκης, από τη στιγμή που είχε δει τις πρώτες της επιλογές να αρνούνται.

Αρχικά η Μπέρνλι ζήτησε ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ όμως με περίπου τα μισά τελικά αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή της.

Μένει να φανεί αν θα της βγει το συγκεκριμένο ρίσκο, καθώς ο 38χρονος τεχνικός θα βουτήξει στα «βαθιά» και φαντάζει πολύ δύσκολο να τα καταφέρει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.