Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Κ19: Back to back πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Super League Κ19: Back to back πρωταθλητές οι Νέοι του Ολυμπιακού!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/5/2024 14:44
Το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημά τους πανηγύρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού περίπου έναν μήνα μετά την ιστορική επιτυχία της κατάκτησης του UEFA Youth League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν έστω έναν βαθμό στην αυλαία του πρωταθλήματος ώστε να πάρουν τον τίτλο και τα κατάφεραν καταλήγοντας ισόπαλοι (0-0) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, την ώρα που ο δεύτερος ΠΑΟΚ έκανε «περίπατο» συντρίβοντας τον Πανσερραϊκό με 4-1. Έτσι η ομάδα του Συλαϊδόπουλου τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 62 βαθμούς, αφήνοντας τους «ασπρόμαυρους» στους 61.

Στα του αγώνα με τον Παναιτωλικό, οι Νέοι του Ολυμπιακού είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, η οποία βέβαια δεν είχε πολλές φάσεις, κάνοντας κυρίως διαχείριση και προσέχοντας τα νώτα τους, από τη στιγμή που και η ισοπαλία τους αρκούσε, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτόν τον τίτλο, οι Πειραιώτες έφτασαν τις 8 κατακτήσεις στη διοργάνωση της Super League Κ19, προσπερνώντας τον ΠΑΟΚ που κυριαρχούσε τα προηγούμενα χρόνια και είχε ισοφαρίσει προσωρινά τις κατακτήσεις των «ερυθρόλευκων».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.