Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Τσάβι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/5/2024 14:58
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί πλέον ο Τσάβι από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, η οποία ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/5) το «διαζύγιο» με τον 44χρονο τεχνικό.

Ο ίδιος, απομακρύνεται από τον πάγκο των «Μπλαουγκράνα» τον οποίο ανέλαβε το 2021, έχοντας στο παλμαρέ του το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ της περσινής σεζόν, ωστόσο φέτος, τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα φανταζόταν μένοντας από πολύ νωρίς εκτός της μάχης του τίτλου, ενώ ούτε στο Κύπελλο ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να οδηγήσει τους Καταλανούς σε κάποια σημαντική διάκριση.

Μάλιστα ήδη από χθες (23/5), η ισπανική «As» ανέφερε στο ρεπορτάζ της ότι η διοίκηση των Καταλανών έχει φτάσει σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Μπάγερν Μονάχου και της Εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, με τις δύο πλευρές να έχουν καταλήξει στην προοπτική ενός διετούς συμβολαίου και μένει να δούμε αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα:

«Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ανακοίνωσε σήμερα στον Τσάβι Ερνάντες ότι δεν θα συνεχίσει ως προπονητής της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2024-25.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ciutat Esportiva Joan Gamper και ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος, Ράφα Γιούστε, και ο αθλητικός διευθυντής, Ντέκο, καθώς και οι βοηθοί του Τσάβι, Όσκαρ Ερνάντεθ και Σέρχιο Αλέγρε.

Η Μπαρτσελόνα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Τσάβι για το έργο του ως προπονητής, το οποίο προσθέτει σε μια απαράμιλλη καριέρα ως παίκτης και αρχηγός της ομάδας, και του εύχεται καλή τύχη.

Ο Τσάβι Ερνάντες θα κοουτσάρει το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της πρώτης ομάδας αυτή την Κυριακή στη Σεβίλλη.

Τις επόμενες ημέρες η Μπαρτσελόνα θα ενημερώσει για τη νέα δομή της πρώτης ομάδας»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.