Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στους αγώνες Κυπέλλου!

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στους αγώνες Κυπέλλου!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/5/2024 00:02
Παναθηναϊκός και Άρης θα βρεθούν αντιμέτωποι στο άδειο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την κούπα και μια θέση στην Ευρώπη.

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Όλα για όλα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε τελικό κυπέλλου ύστερα από δύο χρόνια και στόχος του είναι να κατακτήσει τον τίτλο που θα του δώσει και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, η σεζόν δεν εξελίχθηκε ιδανικά, με τους «πράσινους» μετά τη νίκη της 21ης Απριλίου κόντρα στη Λαμία, να καταρρέουν, να κάνουν τρεις διαδοχικές ήττες, ενώ στον «τελικό» με τον Ολυμπιακό αναδείχθηκαν ισόπαλοι και βρέθηκαν στην 4η θέση. Πλέον, η νίκη στον τελικό του Σαββάτου (25/5) με τον Άρη είναι μονόδρομος, αφού σε διαφορετική περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα μείνει εκτός Ευρώπης. Με τον Κόντη πλέον στον πάγκο του, αφού ο Τερίμ αποτελεί παρελθόν μετά τη βαριά ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Στους τρεις τελευταίους τελικούς (δυο με τον ΠΑΟΚ και μια με τον Άρη), οι «Πράσινοι» έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Φορτσάρει ο Ιωαννίδης και όλα δείχνουν πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας θα προλάβει το μεγάλο ραντεβού. Vistabet - Build A Bet* στο Κύπελλο!

Να γράψει ιστορία ο Άρης

Ο Άρης έδωσε… μάχη γοήτρου με τον ΠΑΟΚ στην τελευταία στροφή, ωστόσο δεν τα κατάφερε μιας και ο τελευταίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τη νίκη του μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «Κίτρινοι» στρέφουν το βλέμμα τους στο μεγάλο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στη διοργάνωση, ο Άρης ήταν σταθερός και αφού πέρασε το μεγάλο εμπόδιο της ΑΕΚ δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στην πηγή. Οι «κίτρινοι« του Άκη Μάντζιου θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία και να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της ομάδας έπειτα από 54 χρόνια. Στους τρεις τελευταίους τελικούς που έχουν βρεθεί γνώρισαν την ήττα, χωρίς μάλιστα να βρουν δίχτυα.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ