Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Διώξτε τον Μόγιες»

«Διώξτε τον Μόγιες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2014 13:48
Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα για τον Ντέιβιντ Μόγιες μετά την εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 από τη Λίβερπουλ, με την πλειοψηφία των οπαδών των «κόκκινων διαβόλων» να ζητούν την απόλυση του Σκωτσέζου τεχνικού, όπως δείχνει και σχετικό γκάλοπ της Mirror.

Λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, ο Ντέιβιντ Μόγιες περνάει τις πιο δύσκολες (και τελευταίες;) ημέρες του ως τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο λόγος είναι φυσικά η 9η φετινή ήττα των «κόκκινων διαβόλων» στο πρωτάθλημα με 3-0 από τη Λίβερπουλ στο «Όλντ Τράφορντ» που φαίνεται να εξάντλησε την υπομονή του κόσμου.

Και αυτό διότι ο διάδοχος του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν έχει καταφέρει να πείσει πως μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχίες την ιστορική ομάδα του αγγλικού ποδοσφαίρου, με την οποία βρίσκεται μόλις στην 7η θέση του πρωταθλήματος και πολύ μακριά από την πρώτη τετράδα, ενώ έχει γνωρίσει παράλληλα αποκλεισμούς σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Μάλιστα, εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει την Τετάρτη να αφήσει εκτός την Γιουνάιτεντ και από την Ευρώπη, τότε πολύ δύσκολα ο Σκωτσέζος τεχνικός θα καταφέρει να μείνει στον πάγκο της αγγλική ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οπαδός της Γιουνάιτεντ με δηλώσεις του στο κανάλι του Youtube «Full Time Devils» μετά τη χθεσινή ήττα από τη Λίβερπουλ, επιτέθηκε στον Μόγιες λέγοντας:

«Έχει ξεριζώσει την καρδιά της ομάδας. Κοιτάς στον πάγκο για να βρεις κάποια έμπνευση από τον προπονητή και εκείνος κάθεται εκεί με τα χέρια στις τσέπες».

Στην ιστοσελίδα της mirror υπάρχει και σχετική ψηφοφορία για το αν η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να απολύσει τον Μόγιες, με το 63% να τάσσεται υπέρ της απομάκρυνσής του από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει σενάρια που θέλουν τη διοίκηση του συλλόγου να εξετάζει την περίπτωση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Γκάαλ ο οποίος θα αποχωρήσει από τους «οράνιε» μετά το Μουντιάλ και έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναλάβει αγγλικό σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.