Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΕΠΟ: «Κοινή συνέντευξη Τύπου από Παναθηναϊκό και Άρη πριν τον τελικό»

ΕΠΟ: «Κοινή συνέντευξη Τύπου από Παναθηναϊκό και Άρη πριν τον τελικό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 20:25
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε επίσημα την Τετάρτη (22/5) ότι την Παρασκευή θα υπάρξει κοινή συνέντευξη Τύπου του Παναθηναϊκού και του Άρη, ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το προσεχές Σάββατο (25/5, 20.30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πρόκειται για κάτι που δεν είναι συνηθισμένο να συμβαίνει, καθώς συνήθως οι προπονητές και οι παίκτες των δύο φιναλίστ μιλούν σε διαφορετικές ώρες κι εκφράζουν τις σκέψεις τους για την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται ότι για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, η -θεωρητικά- μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει εξελιχθεί σε τεράστιο φιάσκο και ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε αποφάσεις που οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 16:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου κοινή συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2024.

Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ανταποκρίθηκαν ασμένως στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ως εκ τούτου οι προπονητές των δύο ομάδων, καθώς και από ένας παίκτης θα φιλοξενηθούν στο ίδιο πάνελ μια ημέρα πριν από τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.