Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαντόφσκι: «Θέλω περισσότερα τρόπαια με την Μπαρτσελόνα, μπορώ να παίξω τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο»

Λεβαντόφσκι: «Θέλω περισσότερα τρόπαια με την Μπαρτσελόνα, μπορώ να παίξω τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/5/2024 14:48
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα αλλά και για το υπόλοιπο της καριέρας του.

Ο Πολωνός σέντερ φορ μετακόμισε στους «μπλαουγκράνα» το καλοκαίρι του 2022 κι έχει καταφέρει να αποδείξει και με τη φανέλα τους, πόσο σπουδαίος σέντερ φορ είναι.

Πλέον τον προσεχή Αύγουστο θα γίνει 36 ετών, όμως ο ίδιος δεν μοιάζει διατεθειμένος να σταματήσει άμεσα το ποδόσφαιρο, ενώ θέλει να παραμείνει στους Καταλανούς και να τους βοηθήσει να σηκώσουν τρόπαια, κάτι που δεν κατόρθωσαν φέτος.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πολύ καλά, δεν νιώθω διαφορετικά από ότι πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, το ίδιο και στην προπόνηση. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστώ πολύ καλά σωματικά και με τους παίκτες που έχουμε, είναι επίσης σημαντικό από άποψη τακτικής, αλλά είμαστε πολύ δυνατοί ως ομάδα.

Τουλάχιστον άλλα δύο χρόνια μπορώ να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Αν μια μέρα δω ότι δεν είμαι καλά, θα είμαι ο πρώτος που θα το πω. Πριν από 15 χρόνια άρχισα να δουλεύω για να μπορώ τώρα να παίζω για δύο ή τρία χρόνια ακόμα, φροντίζοντας τον εαυτό μου, τρώγοντας καλά.

Ναι, φυσικά, για μένα είναι ξεκάθαρο ότι θα συνεχίσω στην ομάδα μου. Θέλω να κερδίσω πολλά πράγματα με την Μπαρτσελόνα και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν μπορούμε να παίξουμε πιο δυνατά και να κερδίσουμε και τίτλους. Θέλω πάντα το καλύτερο, όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κερδίσει τίτλους την επόμενη σεζόν, γιατί βλέπω τι κάνουμε κάθε μέρα και για μένα είναι πιο σημαντικό διότι είναι ένας σύλλογος που κουβαλάω στην καρδιά μου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.