Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο μετά το Euro 2024

Ο Τόνι Κρόος ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο μετά το Euro 2024

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
21/5/2024 14:47
Τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο πήρε ο Τόνι Κρόος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media.

Ο 34χρονος Γερμανός μέσος και αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης -ο οποίος θεωρείται δίχως αμφιβολία ένας από τους σπουδαιότερους χαφ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο- θα αποχαιρετήσει τους αγωνιστικούς χώρους με τη φανέλα της Εθνικής Γερμανίας, συμμετέχοντας στο Euro 2024.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία τετραετία απείχε από τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αλλά τον Φεβρουάριο ανακοίνωσε την επιστροφή του, όπως φαίνεται για να κλείσει την καριέρα του.

Την τελευταία δεκαετία αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης γράφοντας ιστορία κι αποτελώντας βασικό «γρανάζι» στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«17 Ιουλίου 2014 - η ημέρα της παρουσίασής μου στη Ρεάλ Μαδρίτης, η μέρα που άλλαξε τη ζωή μου. Η ζωή μου ως ποδοσφαιριστής - αλλά κυρίως ως άνθρωπος. Ήταν η αρχή ενός νέου κεφαλαίου στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Μετά από 10 χρόνια, στο τέλος της σεζόν αυτό το κεφάλαιο φτάνει στο τέλος του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την αυθάδη επιτυχημένη περίοδο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσους με υποδέχτηκαν με ανοιχτή καρδιά και με εμπιστεύτηκαν. Αλλά ιδιαίτερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, αγαπητοί Μαδριντίστας, για τη στοργή και την αγάπη σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία.

Ταυτόχρονα αυτή η απόφαση σημαίνει ότι η καριέρα μου ως ενεργός ποδοσφαιριστής θα τελειώσει αυτό το καλοκαίρι μετά το πρωτάθλημα του Euro. Όπως έλεγα πάντα: Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι και θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Είμαι χαρούμενος και περήφανος, που στο μυαλό μου βρήκα το σωστό timing για την απόφασή μου και που μπορούσα να την επιλέξω μόνος μου. Η φιλοδοξία μου ήταν πάντα να τελειώσω την καριέρα μου στο απόγειο του επιπέδου απόδοσης μου. Από εδώ και πέρα υπάρχει μόνο μια βασική σκέψη: Στα 15! Ζήτω η Ρεάλ και τίποτα άλλο».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.