Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» ο Ντιέγκο Κόστα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Καθάρισε» ο Ντιέγκο Κόστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 01:49
Με γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 55’, η Ατλέτικο κέρδισε με 1-0 την Εσπανιόλ στο «Βιθέντε Καλντερόν» και διατηρήθηκε στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Λίγες ημέρες μετά την πρόκριση της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ατλέτικο τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Εσπανιόλ η οποία κατάφερε να κρατήσει στο μηδέν τους «ροχιμπλάνκος» για 55 λεπτά στο «Βιθέντε Καλντερόν», ωστόσο κάπου εκεί ανέλαβε ο Ντιέγκο Κόστα.

Και αυτό διότι στο 55’ ο Ισπανός επιθετικός με ωραίο τελείωμα, πέτυχε το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες, καθώς στη συνέχεια η Εσπανιόλ παρότι δημιούργησε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κουρτουά ο οποίος κράτησε το μηδέν παρότι ήταν εμφανώς ζαλισμένος μετά από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι σε σύγκρουση με παίκτη των φιλοξενούμενων.

Με αυτή τη νίκη η Ατλέτικο έφτασε τους 67 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ αλλά και στο +4 από την 3η Μπαρτσελόνα η οποία έχει αγώνα λιγότερο.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ράγιο Βαγιεκάνο πήρε μεγάλη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι της ουράς με την Αλμερία και ξέφυγε την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Θέλτα πήρε «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Λεβάντε (βασικοί Βύντρα και Καράμπελας) και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.