Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Υπάρχει ζωή στη Φούλαμ, νίκη στο 90+3’ για Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Υπάρχει ζωή στη Φούλαμ, νίκη στο 90+3’ για Έβερτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2014 19:15
Με όμορφο γκολ του Ντεζάγκα στο 67’, η Φούλαμ κέρδισε με 1-0 την Νιούκαστλ στο «Κρέιβεν Κότατζ» και έμεινε ζωντανοί στη μάχη για την σωτηρία. Νίκη στο 90+3’ για Έβερτον, με ανατροπή η Γουέστ Μπρομ.

Έχοντας εκτός 18αδας τους Καραγκούνη και Μήτρογλου, η Φούλαμ πήρε την πρώτη της νίκη από τη Πρωτοχρονιά(!), καθώς με ωραίο γκολ του Ντεζάγκα, κέρδισε με 1-0 την Νιούκαστλ στο Λονδίνο και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία.

Η ομάδα το Φέλιξ Μάγκατ δεν εντυπωσίασε, ωστόσο είχε σε μεγάλη ημέρα τον Στόκντέιλ ο οποίος αντικατέστησε τον Στεκέλεμπουργκ κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και κράτησε ανέπαφη την εστία των Λονδρέζων.

Μάλιστα ο ίδιος βγήκε νικητής σε τετ-α-τετ με τον Σισέ στο 67’ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Ντεζάγκα με ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρουλ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Έτσι η Φούλαμ έφτασε τους 24 βαθμούς, παρέμεινε στην τελευταία θέση, ωστόσο πλέον έχει περισσότερες πιθανότητες για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Νίκη στο 90+3΄για Έβερτον, μεγάλη νίκη για Γουέστ Μπρομ


Πρέμιερ Λιγκ: Υπάρχει ζωή στη Φούλαμ, νίκη στο 90+3’ για Έβερτον
Με γκολ του Κόουλμαν στο 90+3’ η Έβερτον κέρδισε με 2-1 την Κάρντιφ και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την τέταρτη θέση.

Τα «ζαχαρωτά» πήραν το προβάδισμα στο 59ο λεπτό με γκολ του Ντεουλοφέου, ωστόσο ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Χουάν Κάλα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 1-1 για την Κάρντιφ στο 68’.

Το γκολ ανάγκασε την Έβερτον να πιέσει για να ξαναπάρει το προβάδισμα και εν τέλει στις καθυστερήσεις ο Κόουλμαν με σουτ, χάρισε τη νίκη για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ η οποία έφτασε τους 51 βαθμούς και παραμένει στην 6η θέση, ενώ αντίθετα η Κάρντιφ έμεινε στους 25 και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό μπροστά από τη Φούλαμ.

Από την άλλη, νίκη-«ανάσα» πήρε η Γουέστ Μπρομ η οποία αν και έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της Σουόνσι, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να ξεφύγει με τρεις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στα άλλα παιχνίδια η Σαουθάμπτον κέρδισε με 4-2 την Νόριτς, ενώ η Στόουκ πήρε νίκη με ανατροπή (3-1) κόντρα στη Γουέστ Χαμ η οποία είχε πάρει το προβάδισμα με γκολ του Κάρολ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.