Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τούχελ: «Δεν άλλαξε η απόφαση, αποχωρώ από την Μπάγερν»

Τούχελ: «Δεν άλλαξε η απόφαση, αποχωρώ από την Μπάγερν»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/5/2024 13:12
O Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι με τη Χοφενχάιμ για την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, έβαλε τέλος στα σενάρια παραμονής του στην Μπάγερν τονίζοντας πως θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Εδώ και μήνες είχε γίνει γνωστό πως οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους μετά το τέλος της σεζόν, όμως η αδυναμία των Βαυαρών να βρουν τον διάδοχο του Τούχελ έφερε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

Υπήρξαν όντως συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί ένας τρόπος επαναπροσέγγισης τόσο από την ομάδα όσο και από τον Γερμανό τεχνικό, όμως δεν υπήρξε συμφωνία κι έτσι ο Τούχελ αποχωρεί οριστικά από την Μπάγερν Μονάχου.

«Αυτή είναι η τελευταία μου συνέντευξη Τύπου στο Σάμπενερ Στράσε (σ.σ. προπονητικό της Μπάγερν). Η συμφωνία που κάναμε τον Φεβρουάριο παραμένει. Υπήρξαν περαιτέρω συζητήσεις αλλά δεν φτάσαμε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας μας. Δεν θέλω να μιλήσω για το παρασκήνιο γι' αυτό δεν αλλάζει κάτι απ' ότι είπαμε τον Φεβρουάριο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κόουτς Τούχελ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.