Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Συνάντηση Αλαφούζου-Τερίμ για ενδεχόμενο... διαζύγιο»

«Συνάντηση Αλαφούζου-Τερίμ για ενδεχόμενο... διαζύγιο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/5/2024 14:01
Πολύ κοντά στη λήξη της συνεργασίας τους παρουσιάζονται Παναθηναϊκός και Φατίχ Τερίμ σύμφωνα όσα αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος.

Το κλίμα σε κάθε περίπτωση είναι «βαρύ» για τον Τούρκο τεχνικό, αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος και μετά την ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα απειλείται να «παίξει» την είσοδό του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν στον τελικό Κυπέλλου με τον Άρη.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ήρθε σήμερα και η ανάρτηση του Τούρκου δημοσιογράφου, Γιαγίζ Σαμπουντζούουγλου, ο οποίος αναφέρει: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Φατίχ Τερίμ. Το διαζύγιο είναι πολύ κοντά».

Φαινομενικά αυτό θα μπορούσε να είναι απλά ένα σενάριο, ωστόσο ο Σαμπουντζούουγλου είναι ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε πως οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει ήδη με τον Τερίμ στις 26 Δεκεμβρίου 2023, οπότε τα λόγια του αποκτούν άλλη βαρύτητα και όλα δείχνουν πως ο Τούρκος τεχνικός, που υπήρχε πλάνο να παραμείνει και την επόμενη χρονιά, βρίσκεται πλέον στη πόρτα της εξόδου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.