Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ ο Αγκουέρο

Αμφίβολος για το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ ο Αγκουέρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2014 19:24
Αμφίλογος για το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη εβδομάδα είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο ο οποίος θα μείνει για τουλάχιστον μία εβδομάδα εκτός δράσης μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα της Σίτι με την Μπαρτσελόνα.

Για ακόμα μια φορά τη φετινή σεζόν ο Σέρχιο Αγκουέρο είναι αντιμέτωπος με πρόβλημα τραυματισμού, με τον Μανουέλ Πελεγρκίνι να δηλώνει πως το πρόβλημα του 25χρονου επιθετικού δεν είναι πολύ σοβαρό όμως θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» τουλάχιστον για μία εβδομάδα:

«Ο Αγκουέρο θα είναι για τουλάχιστον μια εβδομάδα εκτός δράσης, όμως δεν νομίζω ότι είναι πολύ σοβαρό. Το Σάββατο θα ξέρουμε το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός».

Το σίγουρο είναι πως ο Αργεντινός επιθετικός θα χάσει το αυριανό παιχνίδι με τη Χαλ, ενώ πιθανότατα θα μείνει εκτός για το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επόμενη εβδομάδα.

Από την άλλη ο Χιλιανός τεχνικός δήλωσεπως οι Νάστασιτς και Γιόβετιτς συνεχίζουν την αποθεραπεία τους και πιθανότατα θα επιστρέψουν στην ενεργό δράση σε μία εβδομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.