Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντεσπόντοφ: «Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός αλλά θα τα καταφέρουμε»

Ντεσπόντοφ: «Πολύ καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός αλλά θα τα καταφέρουμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/5/2024 11:39
Συνέντευξη ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League, παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος εξτρέμ σημείωσε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του γνωρίζει πολύ καλά τι διακυβεύεται σήμερα στο ματς με τους «πράσινους», ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την έκβαση της σεζόν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ντεσπόντοφ στη NOVA:

Για το αν υπήρχε χρόνος για κατάλληλη προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού: «Μας μένουν δύο παιχνίδια για να παλέψουμε για τον τίτλο. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Γνωρίζουμε πως αν κάνουμε αυτές τις δύο νίκες ίσως καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο. Το διάστημα αποθεραπείας είναι μικρό αλλά γνωρίζουμε τι διακυβεύεται. Σε πέντε μέρες τελειώνει η σεζόν και θέλουμε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν η τωρινή συνθήκη είναι διαφορετική από τις προηγούμενες της σεζόν: «Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά, απλά σε αυτή τη φάση της σεζόν είναι λογικό να υπάρχει ένα έλλειμμα ενέργειας. Ωστόσο, θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».

Για το πώς λειτούργησε για τον ΠΑΟΚ η ισοπαλία στη Λαμία: «Το παιχνίδι στη Λαμία είναι παρελθόν και δεν μου αρέσει να μιλάω για το παρελθόν. Κοιτάω μόνο τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Μπορούμε να κρατήσουμε σίγουρα την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα, ίσως και να βοήθησε όλο αυτό για την εικόνα μας στα τελευταία δύο ντέρμπι».

Για τον Παναθηναϊκό: «Αντιμετωπίζουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που μπορεί να κρατήσει μπάλα και έχει ποιότητα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα έχει να κάνει με την δική μας απόδοση μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την ενέργεια που θα μας δώσει ο κόσμος μας. Νομίζω θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα τα καταφέρουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.