Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτζώκας: «Ιστορική στιγμή, ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε το 2/2» (video)

Μπαρτζώκας: «Ιστορική στιγμή, ας ελπίσουμε ότι θα κάνουμε το 2/2» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/5/2024 01:24
Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας παρακολούθησε από κοντά τη μεγάλη νίκη του ποδοσφαιρικού τμήματος με 2-0 απέναντι στην Άστον Βίλα, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Μόλις ένα εικοσιτετράωρο μετά το «μπρέικ» της ομάδας του μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα και την πρόκριση σε τρίτο σερί Final 4, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ είναι γνωστό ότι συχνά πυκνά παρακολουθεί τα παιχνίδια, καθώς του αρέσει πολύ και το ποδόσφαιρο.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης μάλιστα μίλησε για την επιτυχία, αποθέωσε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι εξέφρασε την ελπίδα του ότι η δική του ομάδα θα πάρει την Ευρωλίγκα και εκείνη του Βάσκου κόουτς θα σηκώσει το Κόνφερενς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν θέλω να κλέψω τη δόξα από τους ανθρώπους που έκαναν φανταστική πορεία. Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως είμαστε όλοι οι Ολυμπιακοί. Συνδυάστηκε αυτό με την χθεσινή δική μας πρόκριση. Είναι ένα ευχάριστο διήμερο για τους οπαδούς μας.

Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα πιο δύσκολο αγώνα σήμερα. Η Άστον Βίλα είναι φοβερή ομάδα, το γεγονός πως κέρδισε καθαρά δείχνει τη φετινή του ποιότητα. Το σημαντικό είναι ότι φτάσαμε σε ένα σημείο να μπορούμε να παίζουμε με τέτοιου είδους αντιπάλους και να είμαστε τόσο καλοί και να είμαστε στον τελικό. Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, ελπίζω να πάρουμε το τρόπαιο.

Το μυστικό για τον τελικό το ξέρει ο κ. Μεντιλίμπαρ. Είναι ο ιδανικός άνθρωπος για να σας απαντήσει.

Ο άνθρωπος αυτός δείχνει ότι έχει τεράστιες γνώσεις. Το λένε κι η πορεία και τα τρόπαιά του. Οι Βάσκοι είναι ιδιαίτερος λαός. Δένει με την ψυχοσύνθεση των δικών μας οπαδών».


Σε ερώτηση για το αν μπορεί να γίνει το 2/2 σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ πρόσθεσε:

«Ας το ελπίσουμε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.