Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σίγουρος για την άδεια ο Αλαφούζος

Σίγουρος για την άδεια ο Αλαφούζος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2014 17:53
Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την αδειοδότηση εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, κατά την έξοδο του από τη γραφεία της ΕΠΟ όπου συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Γιώργο Σαρρή.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να πάρουν την άδεια προκειμένου να παίξουν του χρόνου στην Ευρώπη.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» ρωτήθηκε και για την συνάντηση που είχε με τον Μισέλ Πλατινί στην UEFA αλλά και για την Λεωφόρο, αναφέροντας πως δεν υφίσταται κανένα θέμα.

Αναλυτικά είπε στους εκπροσώπους του τύπου:


«Είχα μια πάρα πολύ καλή συνάντηση με τον πρόεδρο, μιλήσαμε για θέματα ποδοσφαίρου. Αν χρειαστεί, θα συναντηθούμε και πάλι».

Για τη συνάντηση με Πλατινί:

«Μερικά πράγματα δεν λέγονται, δεν δημοσιοποιούνται. Τι λέω εγώ σε ιδιωτικές συζητήσεις ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού με κάποια άλλα πρόσωπα, αφορούν τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα και εμένα. Ο Παναθηναϊκός δεν τυχαίνει της καλύτερης μεταχείρισης από δημοσιότητα. Γι’ αυτό είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε εσάς».

Για την άδεια:

«Ο Παναθηναϊκός είναι καθ’ όλα έτοιμος να πάρει άδεια και δεν έχει κανένα θέμα. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές».

Για το «Απόστολος Νικολαΐδης»:

«Δεν υφίσταται θέμα Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Είναι υπερβολές αυτά που γράφονται».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.