Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός στο μεγάλο Game 5 με σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός στο μεγάλο Game 5 με σούπερ αποδόσεις στην Betsson

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/5/2024 17:52
Στο «Palau Blaugrana» η Μπαρτσελόνα αναμετριέται με τον Ολυμπιακό στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς τους στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της Euroleague. Με το επιμέρους σκορ στο 2-2, η ομάδα που θα νικήσει θα πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου. Η Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να κάνει το καθοριστικό βήμα, την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει το μομέντουμ με το μέρος του. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα στο μπάσκετ σε μεγάλη γκάμα αγορών με ανεπανάληπτες αποδόσεις.Για το Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός οι αποδόσεις παρουσιάζουν φαβορί. Χαρακτηριστικά, ο άσος της Μπαρτσελόνα προσφέρεται στο 1,66** και το διπλό του Ολυμπιακού δίνεται στο 2,22** στην πλατφόρμα της Betsson. Στη μεγάλη αναμέτρηση είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα ενίσχυσης των τιμών ενός αθλητικού event.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός τα προγνωστικά έχουν σαφή κατεύθυνση. Εξάλλου, παραδοσιακά τα στατιστικά δείχνουν την υπεροχή των γηπεδούχων στα πέμπτα παιχνίδια των σειρών των playoffs της Euroleague. Ποτέ στην ιστορία του θεσμού η φιλοξενούμενη δεν έχει «σπάσει» την έδρα της αντιπάλου της για να πάρει εκείνη την πρόκριση. Και το δείγμα είναι μεγάλο πια αφού ο απολογισμός είναι 18-0 υπέρ των γηπεδούχων.
Από το 2003 μέχρι σήμερα Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός έχουν αναμετρηθεί 39 φορές και οι Καταλανοί προηγούνται 24-15 στις νίκες.

Η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί με σκοπό να υπερασπιστεί το «σπίτι» της. Περιμένει, λοιπόν, από τους αστέρες της να κάνουν τη διαφορά ώστε να παρουσιάσει η ομάδα την καλύτερη εκδοχή της και όχι εκείνη που έδειξε στο Game 4 στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» όπου ηττήθηκε με 92-58 κι έμοιαζε παραδομένη στον Ολυμπιακό σχεδόν από την αρχή της αναμέτρησης. Την περασμένη Κυριακή (5/5) έπαιξε εντός έδρας με τη Γκραν Κανάρια για την ACB, έχοντας το μυαλό της στον Ολυμπιακό και χρειάστηκε να πάει στην παράταση για να πάρει τη νίκη με 95-89.

Ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στο 4ο παιχνίδι. Η εμφατική νίκη του σε συνδυασμό με το γεγονός πως νίκησε και στο Game 1 της σειράς στη Βαρκελώνη, αποτελούν την απόδειξη πως ξέρει τι πρέπει να κάνει για να «διαλύσει» την παράδοση και να βρεθεί για 3η σερί σεζόν στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Χωρίς άλλες υποχρεώσεις, είχε την ευκαιρία να ανακτήσει δυνάμεις και να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα το σπουδαίο ματς.

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός το στοίχημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και νοητικό. Υπάρχει τεράστια πίεση προς τις ομάδες να πάρουν τη νίκη – πρόκριση. Με τα νεύρα τεντωμένα, εκείνη που θα παρουσιαστεί πιο ψύχραιμη θα έχει κερδίσει πολλά. Κι ο Ολυμπιακός με περίπου αυτόν τον κορμό έχει βρεθεί σε αυτή τη θέση και τις δύο προηγούμενες σεζόν. Ξέρει τι χρειάζεται. Όσον αφορά στις πεντάδες, η Μπαρτσελόνα είναι ουσιαστικά πλήρης, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έχει στο απόλυτο τον γκαρντ Λαρεντζάκη.
Στη Euroleague το στοίχημα παίρνει φωτιά με τρεις σειρές να οδηγούνται σε Game 5 και οι ομάδες να παίζουν τα ρέστα τους για να ακολουθήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκό στο Final 4 του Βερολίνου. Στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός έχουμε δει τα πάντα. Κλειστά και ανοικτά παιχνίδια, μεγάλες διαφορές και ματς να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Το Under 152,5 συνολικοί πόντοι με παράταση δίνεται στο 1,87** και το Over στο 1,91** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ