Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ - Μπάγερν με Super Ενισχυμένες για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Ρεάλ - Μπάγερν με Super Ενισχυμένες για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/5/2024 13:22
H Ρεάλ υποδέχεται την Μπάγερν (πρώτο ματς 2-2) με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Champions League. Ανάλυση και προγνωστικά.

Η Ντόρτμουντ είναι η πρώτη ομάδα που έκλεισε θέση για τον τελικό του Champions League, θριαμβεύοντας επί της Παρί Σεν Ζερμέν με δύο νίκες στα ημιτελικά σε Βεστφαλία (1-0) και Παρίσι (0-1).

Τώρα περιμένει αντίπαλο, που θα προκύψει μετά την αποψινή ρεβάνς ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου στο Santiago Bernabeu. Το πρώτο ματς στο Μόναχο ολοκληρώθηκε με το χορταστικό 2-2. Ο Βινίσιους άνοιξε και έκλεισε το σκορ στην Allianz Arena, με τους Ναυαρούς στο ενδιάμεσο να κάνουν την ανατροπή χάρη σε τέρματα των Σανέ, Κέιν αλλά τον Βραζιλιάνο να φέρνει τον πρώτο ημιτελικό στα ίσια λίγο πριν το φινάλε.

Δίκαιο σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα, όπως τουλάχιστον μαρτυρούν και οι βασικές στατιστικές κατηγορίες του αγώνα με 54% - 46% κατοχή μπάλας, 5-4 on target τελικές και 1.70 - 2.08 xG.

Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες (GG) + Να δεχθούν και οι δύο ομάδες 2 ή περισσότερες κάρτες, 3.40 από 2.70

Η Ρεάλ κάνει εξαιρετική σεζόν, είναι ήδη πρωταθλήτρια στην Ισπανία και δύο στοιχεία την κάνουν να ξεχωρίζει. Το πρώτο, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται, είναι η ανασταλτική της λειτουργία. Το δεύτερο είναι ο κυνισμός που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της. Δύο παράγοντες που της επέτρεψαν κάμποσες φορές μέσα στη σεζόν να πάρει αυτό που θέλει στο χορτάρι χωρίς να βγάζει μάτια.

Για τη Μπάγερν Μονάχου, η φετινή ιστορία σώζεται με την κατάκτηση του Champions League. Πολύ κατώτερη των προσδοκιών στη Γερμανία, όπου έχασε πανηγυρικά την κούρσα του τίτλου από τη Λεβερκούζεν και έμεινε εκτός Κυπέλλου αρχές Νοέμβρη από την Σάαρμπρικεν, ομάδα της 3ης κατηγορίας...

Over 0.5 προσπάθεια στην εστία για τον Βινίσιους & Over 0.5 προσπάθεια στην εστία για τον Χάρι Κέιν, 2.12 από 1.70

Επιθετικά ρολάρει η Μπάγερν, ανασταλτικά ωστόσο έχει θέματα, με τον Τούχελ να επιμένει στον Ντάιερ αφήνοντας συχνά στον πάγκο δύο εκ των Κιμ, Ντε Λιχτ και Ουπαμεκανό.

Σοβαρή, με υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης, δίχως να παίρνει αχρείαστα ρίσκα και πολύ αποτελεσματική η φετινή Ρεάλ, είναι ομάδα του συνόλου με σταρ τον Αντσελότι. Έχει προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο η Μπάγερν δεν θα πέσει αμαχητί.

Ξέχωρα από ποιότητα, εμπειρία και τη δεδομένη δυναμική της ως οργανισμός, η γερμανική ομάδα παίζει τα ρέστα της για τη φετινή σεζόν και θα το παλέψει στη Μαδρίτη.

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Μπέλιγχαμ Over 0,5 προσπάθειες στην εστία & Κίμιχ Over 69,5 πάσες σε απόδοση 4.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.