Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό (video)

Κακή εμφάνιση και ήττα για την Άστον Βίλα πριν από τον Ολυμπιακό (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/5/2024 18:21
H Άστον Βίλα πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στην έδρα της Μπράιτον για την 36η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κι έτσι γνώρισε την ήττα με 1-0 λίγες μέρες πριν τη μεγάλη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ουνάι Έμερι παράταξε τη βασική του ενδεκάδα αφού η Βίλα κυνηγάει την έξοδο της στο Τσάμπιονς Λιγκ παρόλα αυτά οι παίκτες του δεν είχαν καλή απόδοση. Η Μπράιτον ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και η μόνη ομάδα η οποία δημιουργούσε ευκαιρίες

Είναι χαρακτηριστικό πως οι «χωριάτες» είχαν δύο τελικές προσπάθειες σε όλη την αναμέτρηση και η μία από αυτές ήταν στον στόχο. Ο Ρόμπιν Όλσεν βέβαια στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και με τις αποκρούσεις κρατούσε όρθια την ομάδα του και λίγο έλειψε το παιχνίδι να έρθει ισόπαλο.

Στο 87' ο Σουηδός απέκρουσε το πέναλτι του Ζοάο Πέδρο όμως στην επαναφορά ο Βραζιλιάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «χάρισε» τη νίκη στην ομάδα του.

Η Άστον Βίλα παρέμεινε μεν στην 4η θέση και στο +7 από την Τότεναμ η οποία βέβαια έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Είδε μάλιστα και τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας από την αναμέτρηση και να είναι αμφίβολος για τον δεύτερο ημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (9/5).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.