Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σκωτία: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Ρέιντζερς

Σκωτία: Πρωταθλήτρια και μαθηματικά η Ρέιντζερς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2014 00:49
Πρωταθλήτρια στην τρίτη κατηγορία της Σκωτίας είναι και μαθηματικά η Ρέιντζερς, καθώς η ομάδα της Γλασκώβης με χατ-τρικ του ΜακΚούλοχ, επικράτησε με 3-0 την Ερντριόνιανς και κατέκτησε τον τίτλο (και την άνοδο) οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ακόμα ένα βήμα για την επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία έκανε η Ρέιντζερς, καθώς η ομάδα του ΜακΚόιστ κέρδισε με 3-0 την Ερντριόνιανς και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Σκωτσέζικης Λιγκ 1, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο ΜακΚούλοχ ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (3’ πεν., 21’, 41’ πεν.) και επέτρεψε στην ομάδα του να πανηγυρίσει από τώρα την άνοδο στην δεύτερη κατηγορία.

Μάλιστα η Ρέιντζερς μπορεί να κάνει το «νταμπλ» καθώς εφόσον κερδίσει στον επαναληπτικό την ημι-επαγγελματική Άλμπιον Ρόβερς, θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Σκωτίας, εκεί όπου την περιμένει η Νταντί Γιουνάιτεντ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρέιντζερς μετράει 26 νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα της Λιγκ 1, ενώ ο συντελεστής τερμάτων είναι στο +73, με 87 γκολ υπέρ και 14 κατά.

Αυτός ήταν ο 56ος τίτλος πρωταθλήματος για τους «διαμαρτυρόμενους», καθώς συνολικά μετρούν 54 πρωταθλήματα στην Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας αλλά και έναν στην τέταρτη που κατέκτησαν την περσινή σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.