Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Betsson: Δύσκολη αποστολή της Γιουνάιτεντ στην Κρίσταλ Πάλας

Betsson: Δύσκολη αποστολή της Γιουνάιτεντ στην Κρίσταλ Πάλας

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/5/2024 00:06
Στο «Selhurst Park» η Κρίσταλ Πάλας αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (06/05) στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League. Η Κρίσταλ Πάλας έχει πετύχει τον στόχο της για τη σεζόν που ήταν να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία και τώρα παίζει απελευθερωμένη από άγχος και φόβους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ έχει και τον τελικό του FA Cup μπροστά της. Στην πλατφόρμα της Betsson, οι αποδόσεις του στοιχήματος εντυπωσιάζουν και προσφέρεται μεγάλη γκάμα αγορών για παιχνίδι.Στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι αποδόσεις παρουσιάζουν ως φαβορί τους γηπεδούχους. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Κρίσταλ Πάλας προσφέρεται στο 2,44** και το διπλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τοποθετείται στο 2,73** στην πλατφόρμα της Betsson. Για την αναμέτρηση είναι ενεργοποιημένο και το Bet Builder, που δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών σ' ένα αθλητικό event.

H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Για το Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα προγνωστικά ακολουθούν αντίθετη πορεία με τα στατιστικά που δείχνουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει την καλύτερη πορεία ως τώρα στη χρονιά. Συγκεκριμένα, η Κρίσταλ Πάλας έχει ρεκόρ 10-10-15 με 45-57 γκολ (6-4-7, 28-26 γκολ – εντός έδρας) και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 16-6-12 με 52-51 γκολ (7-3-7, 24-26 γκολ – εκτός έδρας).

Αυτή τη σεζόν έχουν παίξει δύο φορές. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε με 3-0 εντός έδρας για το EFL Cup, ενώ η Κρίσταλ Πάλας επιβλήθηκε με 1-0 στο «Old Trafford» για την Premier League. Στα τελευταία 5 παιχνίδια τους κάθε ομάδα έχει από 2 νίκες, ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Η τελευταία νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας καταγράφηκε το 2020. Έκτοτε έχει μια ήττα και δύο ισοπαλίες.

Η Κρίσταλ Πάλας αφότου προσέλαβε τον Όλιβερ Γκλάσνερ στη θέση του προπονητή στα τέλη Φεβρουαρίου βελτιώθηκε. Εδώ και τέσσερις σερί αγωνιστικές είναι αήττητη με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κι έχοντας ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στο μεταξύ, ο Αυστριακός προπονητής και η διοίκηση του κλαμπ ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν όπου αναμένεται να έχει μεγάλες προκλήσεις αφού ήδη κορυφαία κλαμπ έχουν προσεγγίσει βασικά στελέχη του ρόστερ της για μεταγραφές.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάλι, συμβαίνουν πολλά. Βρίσκεται εν μέσω σημαντικών διοικητικών αλλαγών, ενώ παράλληλα η ειδησεογραφία αναφέρει πως ο προπονητής Έρικ τεν Χαχ έχει «τελειώσει» και πως το κλαμπ συζητά με τον Τόμας Τούχελ για να αναλάβει τα ηνία την επόμενη σεζόν. Επιπλέον, σημειώνεται πως η πλειονότητα των παικτών είναι προς πώληση αφού η ιδέα είναι να γίνει εκκίνηση σ' ένα νέο πρότζεκτ. Μέσα σε όλα αυτά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει πέντε ματς χωρίς ήττα κι έχει μονάχα μια στα τελευταία επτά, ενώ στον ορίζοντά της βλέπει και τον τελικό του FA Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (25/5).

ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η Κρίσταλ Πάλας μετά από τις πρόσφατες νίκες της επί της Λίβερπουλ και της Νιούκαστλ θέλει ακόμη μια κόντρα σε μια «μεγάλη» της λίγκας για να ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο του ενθουσιασμού ενόψει της νέας σεζόν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πάλι, θέλει τη νίκη για να κερδίσει ηρεμία, αλλά και για να διατηρηθεί στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Όσον αφορά στις συνθέσεις, η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει στο μάξιμουμ τον κίπερ Τζόνστον, τους αμυντικούς Γκουέχι, Χόλντινγκ, τους μέσους Ντουκουρέ, Λέρμα, τον μεσοεπιθετικό Έζε και τον φορ Ματέους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει στο απόλυτο τους αμυντικούς Μαλάσια, Μαρτίνες, Βαράν, Σο, Έβανς, Λίντελοφ, τον μέσο ΜακΤόμινεϊ και τον φορ Ράσφορντ.

Το στοίχημα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου πλησιάζει στο φινάλε του και οι ομάδες κυνηγούν απεγνωσμένα νίκες προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Κρίσταλ Πάλας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτουν επιθετικές αρετές και το Over 2,5 γκολ προσφέρεται στο 1,54** στην πλατφόρμα της Betsson.


*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ