Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Bαρύ» κλίμα και τετραήμερο ρεπό στους παίκτες από τον Τερίμ

Παναθηναϊκός: «Bαρύ» κλίμα και τετραήμερο ρεπό στους παίκτες από τον Τερίμ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/4/2024 14:10
Κατήφεια και απογοήτευση κυριαρχεί στον Παναθηναϊκό μετά τη χθεσινή (28/4) εντός έδρας ήττα από τον Άρη που ουσιαστικά έθεσε εκτός διεκδίκησης του τίτλου τους «πράσινους», οι οποίοι πλέον καλούνται να ανασυνταχθούν και να εκμεταλλευτούν το τετραήμερο ρεπό που έδωσε ο Φατίχ Τερίμ λόγω Πάσχα.

Με δύο παιχνίδια να απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ εκτός, Ολυμπιακός εντός) ο Φατίχ Τερίμ έδωσε τετραήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές του, αφού μετά την προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης θα συγκεντρωθούν ξανά την Τρίτη 7 Μαΐου.

Στο «τριφύλλι» πάντως το κλίμα μόνο καλό δεν είναι, με τον Τερίμ να βρίσκεται υπό πίεση και την κριτική προς το πρόσωπό του να είναι σφοδρή, ενώ μετά την ήττα από τον Άρη δεν έλειψαν και αντιδράσεις προς παίκτες, με τον Φώτη Ιωαννίδη να έχει έντονο φραστικό επεισόδιο με οπαδό έξω από το «Απόστολος Νικολαΐδης».



Αναφορικά τώρα με τον Τούρκο τεχνικό και το γενικότερο κλίμα στις τάξεις της ομάδας, δυσαρεστημένος εμφανίστηκε επίσης σε δηλώσεις του ο Τζούρισιτς σε σχέση με τον χρόνο συμμετοχής του, τονίζοντας πως πρέπει να βρεθεί μία λύσει αν θεωρούν στον Παναθηναϊκό πως δεν μπορεί να βοηθήσει.



Ενδεικτική ήταν και ανάρτηση του Αϊτόρ, μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή για το ματς με τους «κίτρινους», που είχε φωτογραφία του μαζί με τον Σένκεφελντ, επισης παροπλισμένο -αλλά και με προβλήματα τραυματισμών- το τελευταίο διάστημα.

Όλα αυτά ενώ στο... βάθος υπάρχει ένας τελικός Κυπέλλου με τον Άρη, όπου ο Παναθηναϊκός αν δεν συνέλθει σύντομα μπορεί να βρεθεί να παίζει όχι μόνο για τον τίτλο, αλλά και για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε ένα αν μη τι άλλο εκρηκτικό φινάλε στη σεζόν.

Σχόλιο:

billmaz 29/4/2024 14:18

Αν είχαμε σοβαρό σωματείο θα κατέβαινε ο ΠΑΟ β και με τους δύο διεκδηκητες ! Κοιτάτε μαλακές μην κόψετε κανένα βαθμό σε κανένα ...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.