Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Μούτου «έκραξε» τον Ταχτσίδη: «Έχει ταλέντο αλλά όχι μυαλό, χαοτική η εξωγηπεδική του ζωή»

O Μούτου «έκραξε» τον Ταχτσίδη: «Έχει ταλέντο αλλά όχι μυαλό, χαοτική η εξωγηπεδική του ζωή»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/4/2024 11:08
Ο Άντριαν Μούτου, σε δηλώσεις του σε μέσω της Ρουμανίας, ξέσπασε κατά του Παναγιώτη Ταχτσίδη μιλώντας για έναν παίκτη με ταλέντο αλλά χωρίς μυαλό.

Ο Ρουμάνος συνεργάστηκε με τον Έλληνα μέσο όταν ανέλαβε την Κλουζ τον Ιανουάριο, έκατσε όμως στον πάγκο μόλις για 11 παιχνίδια και απολύθηκε μετά από μία ήττα στα προημιτελικά του Κυπέλλου από την Κόρνιβουλ (4-0), σε ένα ματς όπου ο Ταχτσίδης αποβλήθηκε στο 11'.

Μάλιστα ο Έλληνας μέσος τότε είχε δηλώσει πως ο Μούτο έδειξε έλλειψη χαρακτήρα καθώς έφυγε σε μία δύσκολη στιγμή. Το «ξέσπασμα» αυτό του Ρουμάνου έρχεται λίγο καιρό μετά από κάποια δημοσιεύματα που θέλαν τον Ταχτσίδη να αποχωρεί από την Κλουζ.

«Δεν με νοιάζει τι είπε αλλά ότι δεν ανάφερε το όνομα μου. Είπε «αυτός ο τύπος». Θυμάμαι πως έκανε όταν ήρθα στην ομάδα, με αποκαλούσε «το φαινόμενο».

Είναι άτακτος, έχει χάσει το μυαλό του. Όταν τσακώνεσαι με κάποιον που είναι άτακτος, γίνεσαι και εσύ το ίδιο. Έχει μια χαοτική εξωγηπεδική ζωή. Φταίει και η ομάδα για αυτό επειδή γνώριζε πολύ καλά. Το είπα στους ανθρώπους και μου έδειξαν ασέβεια. Είμαι θρύλος. Είμαι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ρουμανίας μαζί με τον Χάτζι και επιτρέπεις αυτά τα πράγματα. Εκείνοι φταίνε επειδή προσπάθησαν να το καλύψουν.

Ξέρω καλά τι έκανε έξω από το γήπεδο και ντρέπομαι να πω. Ξέρουν και εκείνοι καλά. Έχουν γίνει κάποια πράγματα για τα οποία ντρέπομαι να μιλήσω. Έχει ταλέντο αλλά όχι μυαλό. Δεν είναι συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Έχει προβλήματα με τη σύζυγο του και βρίσκεται κοντά στο διαζύγιο. Νομίζει πως είναι ο ένας στους εκατό. Δεν θα μείνει στη Ρουμανία»
, δήλωσε ο Μούτου στο gsp.ro

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.