Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μορόν: «Έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον Άρη, θα δούμε τι θα γίνει»

Μορόν: «Έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον Άρη, θα δούμε τι θα γίνει»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/4/2024 21:33
Συνέντευξη σε ισπανικό μέσο παραχώρησε ο πρώτος σκόρερ του Άρη και του πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει στη Stoiximan Super League χάρη στην εκτελεστική του δεινότητα.

Ο 30χρονος επιθετικός έκανε μεταξύ άλλων αναφορά στο μέλλον του στα «κιτρινόμαυρα», υπογραμμίζοντας ότι έχει συμβόλαιο με τον Άρη για ακόμη έναν χρόνο, ωστόσο από εκεί και πέρα το άφησε «ανοιχτό».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μορόν στο ραδιόφωνο της «MARCA»:

Για την απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για τον Άρη: «Για να είμαι ειλικρινής, όταν αποφάσισα να έρθω φοβόμουν να φύγω από την Ισπανία. Όμως με όλους τους συναδέλφους εδώ, που μιλούν ισπανικά, όλα ήταν πιο εύκολα, οπότε είμαι χαρούμενος. Έχω ένα άλλο χρόνο συμβόλαιο και θα δούμε τι θα γίνει».

Για το σύστημα που διεξάγεται το ελληνικό πρωτάθλημα: «Αυτό είναι το πρόβλημα εδώ. Κατά τη διάρκεια της φάσης του πρωταθλήματος, ας πούμε, αν έχεις μεγάλη απόσταση από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή, η φάση των playoffs μπορεί να σε αφήσει απροσδιόριστο, εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, οπότε η σεζόν είναι σαν να είχε τελειώσει εδώ και δύο μήνες».

Για την προσαρμογή του στη Θεσσαλονίκη: «Δεν είχα κανένα πρόβλημα, γιατί και η Θεσσαλονίκη μοιάζει πολύ με τη Σεβίλλη, υπάρχει ακόμη και ένας Λευκός πύργος, υπάρχει ζωή στο δρόμο, οι άνθρωποι είναι πολύ ανοιχτοί και η γλώσσα είναι ΟΚ, σχεδόν το 90% μιλούν αγγλικά. Υποστηρίζομαι πολύ από τους συμπαίκτες μου, υπάρχουν πολλοί Λατίνοι, που μιλούν ισπανικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.