Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Υποψήφιοι για τον πάγκο της Ελλάδας Κούμαν και Αλέγκρι»

«Υποψήφιοι για τον πάγκο της Ελλάδας Κούμαν και Αλέγκρι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2014 22:30
Ακόμα δύο ονόματα προστέθηκαν στη λίστα των υποψήφιων τεχνικών που θα αντικαταστήσουν τον Φερνάντο Σάντος μετά το Μουντιάλ, με ολλανδικό δημοσίευμα να αναφέρει ως υποψήφιο τον Ρόναλντ Κούμαν, την ώρα που ιταλική ιστοσελίδα κάνει λόγο για κρούση της ΕΠΟ στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Λίγες ημέρες μετά τα σενάρια που ήθελαν τον Χαβιέρ Αγκίρε υποψήφιο για τον πάγκο της Εθνικής, άλλα δύο ονόματα προστέθηκαν στη λίστα των υποψήφιων τεχνικών που θα αντικαταστήσουν τον Φερνάντο Σάντος μετά το Μουντιάλ. Ο λόγος για τους Ρόναλντ Κούμαν και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Όσον αφορά τον πρώτο, η ολλανδική «telegraaf» υποστηρίζει ότι η ΕΠΟ επικοινώνησε μέσω μάνατζερ με τον Ολλανδό τεχνικό της Φέγενορντ ο οποίος όμως θα εξετάσει την συγκεκριμένη προοπτική μετά το καλοκαίρι.

Από την άλλη η ιστοσελίδα «sportmediaset.it» αναφέρει πως η Ομοσπονδία έκανε κρούση και για τον πρώην τεχνικό της Μίλαν.

Μάλιστα το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως στον Ιταλό τεχνικό έχει δοθεί διορία από την ΕΠΟ μέχρι την επόμενη εβδομάδα για να δώσει την απάντηση του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.