Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: Με σημαντικές επιστροφές η αποστολή για Ολυμπιακό

Άρης: Με σημαντικές επιστροφές η αποστολή για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/4/2024 21:04
Την προετοιμασία του για τον αυριανό (24/4) εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoiximan Super League ολοκλήρωσε ο Άρης, με τον Άκη Μάντζιο να έχει ευχάριστα νέα.

Οι Κουέστα, Σουλεϊμάνοφ και Λέισμαν συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή, αφού ξεπέρασαν εν πολλοίς τα προβλήματα που τους στέρησαν τη συμμετοχή στο προηγούμενο ματς με την ΑΕΚ, ενώ στην αποστολή είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Λορέν Μορόν, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ανσαριφάρντ, Βερστράτε οι οποίοι θα εκτίσουν ποινή μιας αγωνιστικής και φυσικά ο τραυματίας Φραν Βέλεθ, όπως και Φεράρι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (24/04), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

* Οι Μπίργκερ Βερστράτε και Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι τιμωρημένοι (αμφότεροι συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες κάρτες)»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.