Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H Ίντερ κατέκτησε για εικοστή φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Ιταλίας! (video)

H Ίντερ κατέκτησε για εικοστή φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα Ιταλίας! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/4/2024 23:46
H Ίντερ επικράτησε με 2-1 της Μίλαν στο ντέρμπι ντελλά Μαντονίνα και κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος!

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν από το ξεκίνημα της Σέριε Α το πιο σταθερό σύνολο, μέχρι στιγμής έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα, έπαιξε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο και δίκαια τερματίζει στην κορυφή. Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που ένα ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ «βγάζει» και μαθηματικά πρωταθλητή!

Οι «νερατζούρι» ήξεραν πως με μία νίκη απέναντι στον μεγάλο τους αντίπαλο θα κατακτούσαν το πρωτάθλημα, μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν στο 18' με μία κεφαλιά του Ατσέρμπι, έπειτα από κόρνερ του Τσαλχάνογλου και ασίστ του Παβάρ.



Το γκολ αυτό τους έδωσε ψυχολογία και στο 25' ο Λαουτάρο λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση ενώ στο 38' ο Τουράμ είχε δοκάρι. Η Μίλαν προσπάθησε να απαντήσει και βγήκε μπροστά, το παιχνίδι είχε πολύ ωραίο ρυθμό αλλά το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όμως ο Τουράμ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μενιάν για το 2-0 στο 49'. Οι τυπικά γηπεδούχοι «ροσονέροι», έψαξαν άμεσα την αντίδραση, την βρήκαν τελικά στο 80' με μία κεφαλιά του Τομόρι και μάλιστα λίγο μετά ο Λεάο έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Το παιχνίδι πάντως πήγε «να ανάψει» στα τελευταία λεπτά με τους Ερναντέζ και Ντούμφρις να αποβάλλονται μετά από έντονη μεταξύ τους μονομαχία ενώ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε και ο Καλάμπρια για χτύπημα εκτός φάσης!



Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή πάντως βρήκε όλους τους παίκτες των «νερατζούρι» να μπαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν. H Ίντερ έτσι επέστρεψε στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος μετά το 2021 κι έφτασε τις 20 κατακτήσεις στην ιστορία της.




Σχόλιο:

aggelos2000 22/4/2024 23:49

Βρε παιδιά μην βιάζεστε με τα άρθρα σας και κάνετε λάθη 1-2 βγήκε όχι 0-2

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.