Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ντροπιαστική διαιτησία, δεν ξέρω αν θα σφύραγε τέτοιο πέναλτι στη χώρα του» (video)

Λουτσέσκου: «Ντροπιαστική διαιτησία, δεν ξέρω αν θα σφύραγε τέτοιο πέναλτι στη χώρα του» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/4/2024 23:08
Ως ντροπιαστική χαρακτήρισε τη διαιτησία του Πορτογάλου Νογκέιρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τόνισε πως δεν υπήρχε πέναλτι στη φάση του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού ενώ το δεύτερο προέκυψε μετά από επιθετικό φάουλ στον Σάστρε.

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Cosmote TV μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»:

«Δεν είναι εύκολο να πάρεις αποτέλεσμα εδώ όταν το σκορ το αποφασίζει ο διαιτητής. Δεν νομίζω πως παίχτηκε φανταστικό ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες. Ήταν ένας αγώνας μάχης με σκαμπανεβάσματα, σκληρά μαρκαρίσματα και μακρινές μπαλιές στο χώρο. Το πέναλτι που δόθηκε ήταν απίστευτο. Σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να σφυρίζεις τέτοιο πέναλτι. Έχω δει χιλιάδες τέτοιες περιπτώσεις και δεν σφυρίζονται. Δεν πιστεύω ότι ο διαιτητής θα σφύριζε αυτό το πέναλτι στη χώρα του. Δεν το πιστεύω… Όμως ήρθε εδώ να υποστηρίξει μια ομάδα και να σφυρίξει κόντρα στην άλλη. Το δεύτερο γκολ ήρθε μετά από καθαρό φάουλ στον Σάστρε. Που θα μπορούσε να ήταν μια καλή κατάσταση για εμάς. Ήταν χτύπημα στο πόδι του και μετά βρήκαν δεύτερο γκολ.

Σε αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι σε αυτό το γήπεδο. Ήταν άλλη μια μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού που ξεκίνησε από μπάλα που βγήκε έξω. Και ο επόπτης έτρεχε με την πλάτη προς το τέρμα χωρίς να σφυρίξει. Είναι ντροπή. Αυτός ο διαιτητής ήταν ντροπιαστικός. Είναι ντροπή. Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι ήταν ένα φτωχό παιχνίδι, φυσιολογικό σε αυτό το σημείο της σεζόν και με δύο ομάδες να προέρχονται από ευρωπαϊκό αγώνα το βράδυ της Πέμπτης. Δεν είμαι χαρούμενος με την ομάδα αλλά την ίδια ώρα το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό με φυσιολογική διαιτησία
».


Σχόλιο:

SP777 22/4/2024 16:23

Ti?

Πορτογάλος ήταν ο διαιτητής?

Ε,δεν κατάλαβες ότι σε "στήσανε"ρε Λουτσέσκου?

Τόσα νταραβέρια έχει ο ντρόσχο με αυτούς τους βρωμιάρηδες,βλέπε Ριο...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.