Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μού είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο όσο στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε»

Ατζούν: «Ο Μαρινάκης μού είπε ότι δεν έχει ακούσει ξανά τόσο θόρυβο όσο στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/4/2024 18:10
Τη σύντομη συνομιλία που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο πλαίσιο της ρεβάνς των «8» του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό στο «Σουκρού Σαράτσογλου», μοιράστηκε ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας που βρέθηκε στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» όπως επίσης και ο πρόεδρος των Πειραιωτών, δήλωσε σε συνέντευξή του πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού εντυπωσιάστηκε από την ατμόσφαιρα και τον ήχο στο «Σουκρού Σαράτσογλου», κάτι που σχολίασε στη μεταξύ τους κουβέντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ατζούν:

«Η Φενέρ είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου. Μετράω τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μου, υπάρχουν 3-4 πράγματα που σχετίζονται με τη Φενέρμπαχτσε. Υπήρξε ένταση τον τελευταίο καιρό, δεν ήμουν ποτέ κάποιος που φοβάται ότι "οι άλλοι οπαδοί θα θυμώσουν". Αγαπώ πολύ τους οπαδούς μας. Είμαι ερωτευμένος με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε. Αυτό είναι το προνόμιο να είμαι υποστηρικτής της ομάδας, να είμαι μαζί με τους οπαδούς. Οι δυσκολίες και οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να παίξουν κι άσχημα.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας που κάνει το ποδόσφαιρο όμορφο είναι το κοινό. Είδαμε τι συμβαίνει όταν οι κερκίδες είναι άδειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Κάτι για το οποίο είμαι περήφανος συνέβη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Δεν έχω ακούσει τέτοιον ήχο στη ζωή μου», μου είπε ο Μαρινάκης. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό ήταν αγώνας της σεζόν για τους φιλάθλους και υπήρξε μια εξαιρετική ενότητα»
.

Σχόλιο:

seferis2 22/4/2024 05:26

.!.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.